enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5561
EURO
34,9867
ALTIN
2.425,66
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Denizli SMMMO’da Sarıgöl adaylığını açıkladı

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda seçim heyecanı başladı. Mevcut yönetimde sekreterlik görevi yürüten Mehmet Sarıgöl başkan adaylığını açıkladı. Sarıgöl, adaylık açıklamasında çok sayıda meslektaşı yer alırken, mevcut oda başkanı Adnan Selçuk açık desteğini duyurdu.

Denizli SMMMO’da Sarıgöl adaylığını açıkladı
01.04.2022
A+
A-

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçime gidiyor. 28-29 Mayıs 2022’de gerçekleşecek seçim öncesinde adaylar tanıtım toplantılarına başladı. Geçtiğimiz günlerde Mali Müşavir Osman Erdemir adaylığını açıklamıştı. Bugün ise, mevcut yönetimde sekreterlik görevi yürüten Mehmet Sarıgöl başkan adaylığını açıkladı. Sarıgöl’ün düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına üyeler yoğun katılım gösterdi.

Toplantıda, , mevcut oda başkanı Adnan Selçuk açık desteğini duyurdu.

Başkan adayı Sarıgöl, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

Denizli Mali Müşavirler Oda’mızı, Cumhuriyet’imizin 100. Yılı şerefine onur yılı vizyonuna uygun olarak geleceğe taşıyacak olan ekibimizin adaylığı ve başkan adaylığını tanıtmak için buluştuk. Kurucu oda başkanımız dahil bu meslek örgütlenmesini sağlayan tüm meslek taşlarımıza teşekkür ediyorum.

1990 yılında başarılı bir mesleki örgütlenmenin ardından Denizli Mali Müşavirler Odası bugüne kadar birçok ilklere imza atmıştır. Odamız sizlerden aldığı güçle birçok mesleki mücadelede yerini almış ve birlikte önemli işlere imza atmıştır. Mesleğin örgütlenmesi başta olmak üzere, mesleğin önünü açan ve geleceğe taşıyacak olan bütün işleri yapmaya çalıştık. 1994 yılından itibaren tekdüze hesap planının uygulanması, enflasyon muhasebesi, bölge çalışma müdürlüğü dosyalarının tamamlanması, E-dönüşüm süreçlerinin başarıyla yürütülmesi ve değerli meslektaşlarımızın katkısıyla olmuştur. Bu hikaye meslektaşlarımızın hikayesidir.

Biz angaryalara ‘hayır’ diyerek her zaman meydanlarda olduk. Demokratik taleplerimizin arkasında olduk. Biz birlik ve beraberliğimizi koruyarak, mesleğimizi ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak için varız. Denizli Mali Müşavirler Odası ilklerin ve enlerin odasıdır. Türkiye’de hizmet binasına sahip ilk odalardan bir tanesidir. Ege’de ilk, Türkiye’de 12’nci nitelikli odayız. Bu imkanları sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

Odamızın 24. Olağan Genel Kurulu Seçimleri 28-29 Mayıs 2022’de gerçekleşecektir. Bu dönem odamıza hizmet etmiş olan Birlik ve Dayanışma Grubu olarak yeniden göreve talibiz. Meslektaşlarımızın önerilerini dinleyerek ben başkan adayı Mehmet Sarıgöl olarak ekibimle birlikte seçim çalışmalarını başlattık.  Üzerime yüklenen görevde kimseyi mahcup etmeyeceğim.

Yorumlar
  1. Vebe dedi ki:

    Doğru hep angaryalara hayır dersiniz o yüzden meslek mensupları devletin emir eri gibi her isteneni yapıyor