enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5663
EURO
34,8269
ALTIN
2.433,30
BIST
9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Denizli Tabip Odası koronavirüs raporunu açıklayacak mı?

Denizli Tabip Odası koronavirüs raporunu açıklayacak mı?
31.03.2020
A+
A-

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Koronavirüs raporunu açıkladı. Rapora göre İzmir’deki hasta sayısı 700’ü buldu. 75 sağlık çalışanı etkilendi, bir hemşire de yoğun bakımda tedaviye alındı.Raporda 9 aile sağlı merkezinin de şüpheli vakalar nedeniyle bir süreliğine kapatıldığı belirtildi. Bu gelişme üzerine Denizli Deda Haber Denizli Tabip Odası Başkanı Meral Alten’e ulaşarak Denizli’de böyle bir rapor açıklanıp açıklanmayacağını sordu.

BIRAK RAPOR PAYLAŞMAYI, ODAYA BİLGİ AKTARIMI YAPILMIYOR

Başkan Alten konuyla ilgili,”Biz oda olarak bir pandemi kurulu oluşturduk. Hastanelerde görev yapıyorlar. Ancak odamıza bilgi aktarımı yapılmıyor. Biz ısrarla net bilgi talep etmemize rağmen anlık durum bizimle paylaşılmıyor.

Biz de bilgi alarak Türk Tabipleri Birliği ile verileri paylaşmak istiyoruz. Ayrıca Denizli’de Valilik başkanlığında kurulan salgın kurulunda bizim de olduğumuz söylenmesine rağmen henüz bizim bilgimiz dahilinde bir toplantı yapılmadı. Yapıldıysa bile bizim haberimiz olmadı.”dedi.

Denizli Tabip Odası’nın bilgi paylaşmak bir kenara bilgi alamadığı durumda ‘Koronavirüs mücadelesinin dışında mı bırakılıyor?’ sorusu akıllara geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.