enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Denizli’de 23 arsa Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılıyor.. İşte fiyatlar!

Denizli’de 23 arsa  Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılıyor.. İşte fiyatlar!
13.08.2020
A+
A-

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, müdürlüğe ait 23 adet taşınmazı satışa çıkarıyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ihale, 25 Ağustos Salı günü saat 15.20’de yapılacak. Açık teklif usulü yapılacak ihale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katında Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. 18’i boş, 2’si işgalli ve 1’i tarla olarak kullanılan toplam 23 adet taşınmaz için ihaleye girmek isteyenlerin gerekli belgeleri ihale saatine kadar komisyona vermesi gerekiyor.

İstekliler, nüfus kayıt örneği veya aslını ibraz etmek suretiyle nüfus cüzdanı örneği, 2020 yılında alınmış İkametgâh Belgesini ve geçici teminata ilişkin belge ile başvurabilecek. Tüzel Kişiler ise ayrıca, siciline kayıtlı olduğu (Ticaret Odası, Esnaf Odası vb.) yerden alacakları yılı içinde onaylı oda sicil kaydı ve tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişiye verilmiş noter onaylı yetki belgesi ve imza sirküleri ile ihaleye başvurabilecek.

ŞART VAR

İhaleye katılacakların geçici teminat tutarları Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne yatırılabiliyor. Ayrıca ihale tarihlerinde İl Müdürlüğü Hizmet Binasının zemin katındaki vezneden de yatırılabilecek. Geçici teminat olarak ayrıca Bankalar ve Özel Finans Kurumlarınca verilen (süresiz) geçici teminat mektupları da kabul edilecek.

İŞTE DEĞERLERİ

Merkezefendi ilçesine bağlı Çakmak Mahallesinde 11, Saruhan Mahallesinde ise 12 olmak üzere 25 adet taşınmazın değerleri ise dudak uçuklatıyor. En düşüğü 968 bin lira değerinde olan taşınmazların en yüksek fiyatlısı ise 8 milyon 659 bin lira değerinde. Konut alanı olarak kullanılacak olan alanlar bin 27 metrekare ile 17 bin 319 metrekare arasında değişiyor. İşte Denizli’de satışa çıkarılacak olan 23 taşınmaz ve değerleri:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.