enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli’de CHP ilçe başkanları, il başkanını seçmek için imza topladı

CHP Denizli’de ilçe başkanları, istifa eden il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yerine yeni il başkanını seçmek için imza topladı. 1 ilçe başkanı imza vermedi.

Denizli’de CHP ilçe başkanları, il başkanını seçmek için imza topladı
09.01.2023
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekiliği seçimleri nedeniyle belirlenen istifa takvimi tamamlandı. Bir çok ilde il başkanları milletvekili adaylığı için CHP Genel merkezi’ne istifasını sunmuştu. Denizli’de istifa gelen iller arasında yer aldı. CHP Denizli’de il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu istifa etmişti.

GENEL MERKEZ UYARMIŞTI

CHP Genel Merkezi istifa sürecinde il yönetimlerine uyarıda bulunarak İstifa edenlerin yerine Parti Örgütü, Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’nın bilgisi olmadan herhangi bir seçim ya da atama yapılmaması, boşlukların doldurulmaması hususunda gereğinin yapılaması belirtilmişti.

DENİZLİ’DE İMZA TOPLANDI

CHP Denizli’de il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yerine gelecek isim merak konusu olnmuştu. CHP’de genel merkez tarafından yapılan değerlendirmede 5 ismin il başkanlığı için adı geçtiği öğrenildi. Denizli’ye yapılacak atamanın haftaya kaldığı öğrenildi. CHP Denizli’de 17 ilçe başkanı bir araya gelerek İl Başkanını kendilerinin seçmesi yönünde resmi yazı yazdığı ve 17 ilçe başkanının imza verdiği ifade edildi. İmza vermeyen tek ilçe başkanı ise Serinhisar ilçe başkanı Ercan Usta olduğu öğrenildi. CHP Pamukkale ilçe başkanı Arda Arpacı ise eğer seçim yapılacaksa bunun önseçim şeklinde yapılması yönünde ibarenin eklenmesini istediği de kulislerde konuşulan bilgiler arasında. CHP Merkezefendi ilçe başkanının da bu öneriye katıldığı ancak yine de kendisinin il başkanı seçilmek istediği ifade edildi.

CHP İL BAŞKANLIĞI İÇİN İSİMLERİ GEÇENLER

Kulislerden alınan bilgilere göre MYK’da Denizli İl Başkanlığı için adı geçen isimler Müjdat İlhan, Himet Yavaş, Ali Osman Horzum, Ali Şaşmaz ve Arif Balkanay olduğu ifade ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.