enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli’de çok sayıda olayın şüphelisi film gibi operasyonla yakalandı

Denizli’de çok sayıda olayın şüphelisi film gibi operasyonla yakalandı
29.07.2021
A+
A-

Denizli’de 7 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan Erol Gül, son günlerde silahla adam yaralama, gasp ve zorla alıkoyma gibi suçlara karıştığı tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri birçok olayın şüphelisi olduğu değerlendirilen Erol Gül’ü fiziki ve teknik takibe aldı. Bağbaşı Mahallesi ormanlık alanda olduğu sırada düzenlenen operasyonda motosikletiyle yaklaşık 5 kilometre kaçarak kaldığı apart dairesine gittiği belirlendi. Film senaryolarını aratmayan operasyonda ekipler evin etrafını sararak Erol Gül’ün kaçmasını engelledi. Kaldığı apartın çatısından yan binaya geçmeyi başaran şüpheli buna rağmen yakayı ele verdi.

Her ihtimale karşı yan apartmanın girişini kontrol eden ekipler, bir anda karşılarında birçok olayın şüphelisi olan şahsı gördü. Burada da kaçmaya çalışan şüpheli ekiplerin anlık müdahalesi ile yakalandı. Ekiplerin operasyon düzenlediği sırada mukavemet gösteren ve şüphelinin yakalanmaması için polis ekiplerine zorluk çıkartan 2 kişi ise gözaltına alındı. Erol Gül’ün 21 Temmuz 2021 tarihinde gasp etmek istediği bir kişiye aracıyla seyir halinde iken kurşun yağmuruna tuttuğu ve kurşunların hedefi olan kişinin yaralandığı öğrenildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.