enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizli’de ekmeğe zam haberleri üzerine, Başkan Karadaban’dan açıklama geldi

Denizli’de ekmeğe zam haberleri üzerine, Başkan Karadaban’dan açıklama geldi
06.11.2020
A+
A-

Denizli güne zamlı ekmek haberi ile başladı. Geçtiğimiz günlerde Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Ekmeğe yapılacak zamla ilgili olarak “Girdi maliyetlerinde fırıncılara yapılan zamlar saymakla bitmez. İşin gerçeğini söylemek gerekirse fırıncılar ciddi bir sıkıntı içerisinde. Artık maliyetin altında çalışıyoruz. Ekmek üretiminde ciddi bir düşüş var. Ayrıca pandemi de işlerimizi olumsuz yönde etkiledi. İşletmelerimiz, yine fedakarlık yapmaktadır. Zarar etmeden maliyetine olsun ayakta durmak için mücadele veriyor. İnşallah ekonomimiz daha iyi şartlara gelir ve bir daha bu tür zamlar yaşamayız.” İfadelerini kullanmıştı. Bu açıklama üzerine Denizli’de bazı fırınların fiyatı 1.25 lira olan 200 gram ekmeği, 1.5 liradan satması üzerine Karadaban’dan yeni bir açıklama geldi.

RESMİ ZAM YOK

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, ekmeğe zam gelmediğini söyleyerek bazı fırın ve bakkalların ekmeği 1.50 TL satılmasının yanlış olduğunu söyledi. Karadaban, ekmeğe zam yapılmadığını belirterek, “Ekmeğe resmi olarak zam gelmedi. Ekmeğin şu an 1.25 liradan satılması gerekiyor. Herhangi bir bakkala veya fırına girdiğinizde fiyat tarifesini sormanızı istiyorum” dedi. Başkan Karadaban, ekmekte yeni tarifenin Pazartesi günü olacağını açıklayarak, ekmeğin 1.50 TL’den satılmasının yanlış olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.