enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5098
EURO
34,9316
ALTIN
2.439,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizli’de makatında dinamit patlatan adam İngiliz basınında gündem oldu!

Denizli Pamukkale Üniversitesi tarafından hazırlanan raporda, Denizli’de makatına dinamit bağlayarak kendisini havaya uçuran bir adamın vakası incelendi. Türk bilim insanlarının da şaşkınlıkla karşılaştığı olay, tıp literatüründeki yerini aldı.

Denizli’de makatında dinamit patlatan adam İngiliz basınında gündem oldu!
06.03.2022
A+
A-

Makatına dinamit bağladıktan sonra havaya uçan ve iç organları parçalanan şizofreni hastası, bilim dergisinin konuğu oldu. Denizli Pamukkale Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı’nda görevli Prof. Dr. Ali Ersin Zümrütbaş liderliğindeki ekip, çalışma sonucu dikkat çeken bilgiler elde etti.

PATLAMA SONRASI HASTANEYE GETİRİLDİ

İngiliz basınında yer alan habere göre Denizli’de 35 yaşında olduğu belirtilen bir adam, makatına dinamit bağladıktan sonra havaya uçtu. Acil olarak hastaneye kaldırılan adam, ameliyata alındı ancak iç organları büyük hasar görmüştü.

“BEKLENENDEN BÜYÜK REAKSİYON VERMİŞ”

Türk bilim insanları, araştırma sonucunda üreme organlarının patlamaya karşı beklenenden katbekat daha fazla etki verdiğini buldu. Ayrıca meydana gelen olayın, bir şizofreni hastası için bile aşırı olduğu ortaya konuldu.

OLAYIN FOTOĞRAFINI DA YAYINLADILAR

Araştırmacılar, bundan sonraki nesillere bilgi aktarmak adına vakanın fotoğraflarını da yayınladı. Ancak fotoğraflar, aşırılık olması nedeniyle kamuoyu ile paylaşılmadı. Olayın Denizli’de ne zaman yaşandığı ile ilgili de herhangi bir ayrıntı yer almadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.