enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4967
EURO
34,5866
ALTIN
2.497,31
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Denizli’de yağmur devam edecek mi?

Denizli’de 2 gündür etkili olan sağanaka yağış devam edecek mi? Meteoroloji şehrin 4 günlük hava tahmin raporunu açıkladı.

Denizli’de yağmur devam edecek mi?
08.04.2022
A+
A-

Denizli’de 7 Nisan Perşembe gecesi başlayan yağış 8 Nisan Cuma(bugün) sabah etkisini gösterdi. Denizli’de gün içinde başka yağış beklenmiyor.

Şehirde 9 Nisan Cumartesi günü az bulutlu hava bekleniyor. En düşük sıcaklığın 9, en yüksek sıcaklığın 27 derece olacağı tahmini yapıldı. 10 Nisan Pazar günü parçalı bulut hava beklenen Denizli’de en düşük sıcaklık 10, en yüksek sıcaklık 25 derece bekleniyor.

PAZARTESİ SICAKLIK DÜŞÜYOR, YAĞIŞ BEKLENİYOR

11 Nisan Pazartesi günü Denizli’de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkta ise 8 derecelik düşüş bekleniyor. En düşük sıcaklık için 8, en yüksek sıcaklık için 17 derece tahmini yapıldı. 12 Nisan Salı günü az bulutlu hava beklenen şehirde en düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık 17 derece bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.