enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizli’de yeni haftada sıcaklık düşüyor, yağış devam ediyor

Denizli’de yeni haftada sıcaklık düşüyor, yağış devam ediyor
12.12.2021
A+
A-

Denizli’de Pazar(bugün) öğleden sonra sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 11, en yüksek sıcaklığın 19 derece olaması bekleniyor.

YENİ HAFTADA YAĞIŞ DEVAM EDECEK

Şehirde 13 Aralık Pazartesi günü sağanak yağış etkisini sürdürecek. En düşük sıcaklık 11, En yüksek sıcaklık 14 derece olacak.

SICAKLIKTA SERT DÜŞÜŞ

14 Aralık Salı günü sıcaklık sert düşecek. Sağanak yağışın beklendiği günde en düşük sıcaklığın 6, en yüksek 12 derece olcağı tahmini yapıldı. 15 Aralık Çarşamba günü yağmurlu hava beklenen şehirde en düşük sıcaklık 4 dereceye en yüksek sıcaklık 10 dereceye düşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.