enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5589
EURO
34,6816
ALTIN
2.415,72
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

Denizli’de zam furyasına çay ve kahve de katıldı

Denizli’de zam furyasına çay ve kahve de katıldı
24.11.2021
A+
A-

Denizli’de ekmek, simide gelen zamların ardından bir zam da kahvehanelerde satılan çay ve kahveye geldi. Denizli Kahveciler Odası, çay ve şekere gelen zamların ardından çay ve kahveye yüzde 50 ile yüzde 100 zam yaptı. Zamlı tarifeyle birlikte çay 2 liradan 3 liraya çıkarken, kahve ise yüzde 100 zamlanarak 3,5 liradan 7 liraya çıktı.

ZAMMI DUYURDU

Denizli Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Demirci tarafından kısa mesajla duyurulan zamlı tarifeyi paylaşan Küçükdere Mahallesi’nde kahvecilik yapan Feridun Çelik, “Çay ve şekere zam gelmeye devam ediyor. Kahveye gelen zam da sayarsak, bağkur ödemeleri, diğer girdi maliyetleri ve işçi maliyetleriyle kıraathane esnafı zor bir durumdan geçiyor. Yeni zamlı tarife geldi. Çay 1 lira zamlandı 3 lira oldu, kahve ise yüzde 100 zamla 7 lira oldu. Zaten müşteri yok. Yeni zamlarla gelen olur mu onu da bilmiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.