enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizli’deki hamile kalan çocuk skandalında iğrenç detaylar ortaya çıktı!

Denizli’nin Baklan ilçesine bağlı merkez Hüsamettin Dede Mahallesinde yaşayan 14 yaşındaki Y.Ç. adındaki kız çocuğunun hamile kalıp doğum yapması ile ilgili olayın detayları belli oldu.

Denizli’deki hamile kalan çocuk skandalında iğrenç detaylar ortaya çıktı!
06.04.2021
A+
A-

Edinilen bilgiye göre 14 yaşındaki kızın annesi F. Ç.’nin 41 yaşındaki Ş.O. ile ilişki yaşadığı, kızın da bu süreçte hamile kaldı. Bir süre hamileliği gizlenen Y. Ç.’nin hamile olduğunun aile tarafından gizlendiği, kızın da dün akşam saatlerinde evlerinde doğum yaptığı öğrenildi. İlk etapta doğumu gizlemek isteyen aile, kızın kanamasının durmaması üzerine Çivril Devlet Hastanesine kızı kaldırılmasıyla olayın polise intikal ettiği ifade edildi.

ERKEK ŞAHIS VE ANNE GÖZALTINA ALINDI

Anne F.Ç. ve sevgilisi olduğu iddia edilen 41 yaşındaki Ş.O. Çivril’de gözaltına alındı. 14 yaşındaki Y.Ç. ve bebeği ise hastane de tedavi altına alındı. Gözaltına alınan 41 yaşındaki Ş.O. isimli şahıs 14 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle Çal Adliyesine sevk edildi. Doğan çocuk ve Ş.O.’dan DNA alındı. DNA testi sonrası 14 yaşındaki bir kız çocuğundan doğan çocuğun babasının kim olduğu da netlik kazanacak.

KIZ ÇOCUĞU DÜNYAYA GETİRDİ

Bu arada 14 yaşında anne olan Y.Ç., kız çocuğu dünyaya getirdiği öğrenildi. 14 yaşındaki anne ve kız çocuğu hastane de gözlem ve tedavi altında tutulduğu belirtildi.

İSTİSMARCI ŞAHIS TUTUKLANDI

Yaşanan bu gelişme sonrası gözaltına alınan ve ifadesi tamamlanan Ş.O. isimli şahıs Çal Adliyesine sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne F.Ç.’nin ise şimdilik hastanedeki kızının başında durduğu ve 14 yaşındaki Y.Ç.’nin polise vereceği ifadesinin ardından işlemlerinin tamamlanacağı öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: mericulukus.tv

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.