enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4929
EURO
34,9499
ALTIN
2.435,29
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizliler ‘Çocuk Parklarına Kamera Konulsun’ kampanyasına destek verdi

Denizliler ‘Çocuk Parklarına Kamera Konulsun’ kampanyasına destek verdi
27.03.2018
A+
A-

TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından başlatılan ‘Belediyeler Çocuk Parklarına Kamera Koysun’ kampanyasına Denizli’deki vatandaşlar da destek verdi. 

Denizi’nin Merkezefendi ilçesinde çocuklarını ve torunlarını oynamaları için parka getiren vatandaşlar, onların güvenlikleri ve istismar olaylarının önüne geçilmesi için İHA ve TGRT Haber’in gündeme getirdiği ‘Çocuk Parklarına Kamera Konulsun’ çağrısına tam destek verdi. Torununu oynaması için parka getiren Birsen Sezenuçan, torununun parka kesinlikle yalnız göndermediğini ifade ederek, kamera konulmasının çocukların güvenliği açısından çok önemli olacağını kaydetti. Sezenuçan, “Bu konu çok iyi olur. Ortalık bozuldu, bilmiyor musunuz? Çocuklara yönelik istismar var, hepsi var. Parka yalnız geldiklerinde endişemiz oluyor, yalnız zaten göndermem. Ben anneanne oluyorum gözüm hep onda. Organ mafyaları falan hepsi var” dedi.

TGRT HABER VE İHLAS HABER AJANSI (İHA) TARAFINDAN BAŞLATILAN ‘BELEDİYELER ÇOCUK PARKLARINA KAMERA KOYSUN’ KAMPANYASINA DENİZLİ’DEKİ VATANDAŞLAR DA DESTEK VERDİ. (BAYRAM COŞKUN – GÖKTEN CEYLAN/DENİZLİ-İHA)

Ayşe Moroğlu da kamera konusunun çok iyi olacağını vurgulayarak şunları söyledi: “Kamera konulsun, çocuklarımıza ne olur ne olmaz onların güvenliği için istiyoruz. Ortalığın hayrı yok ve çocuk sapıkları oluyor. Çocuklarımızın güvenliğini istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.