enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5518
EURO
34,8868
ALTIN
2.430,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Denizlili üretici Cumhurbaşkanı Erdoğan’a elma hediye etti!

Denizli’nin Çivril ilçesinde elma üreticisi olan Kadir Avcı, 2023 yılının Cumhuriyetimin 100. yaşı olması dolayısıyla uyguladığı baskılı elmaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etti.

Denizlili üretici Cumhurbaşkanı Erdoğan’a elma hediye etti!
12.10.2022
A+
A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde elma üreticisi Kadir Avcı, Türk Milleti için büyük önem arz eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 2023’de 100. yılı olması nedeniyle elmalarında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. 30 senedir elma işiyle uğraşan Avcı, elmalarına “Türk Bayrağı, AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan ve Nice Yıllar” kelimeleri yazılı baskılar uyguladı. Konuyla ilgili konuşan Kadir Avcı, “2023’e yani Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına adım atarken, böyle bir uygulama gerçekleştirmek istedik. Türkiye’de ilk defa böyle bir uygulamayı biz yapıyoruz. Amacımız Çivril’imizin elmasını Türkiye’ye ve Dünyaya tanıtmak. Bunun yanında bu elmaları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek, kendisini çok seviyoruz. Onun için elmalarda böyle bir uygulama gerçekleştirdik. ” dedi.

“Cumhurbaşkanımıza hediye edilmek üzere teslim ettik”

Verimli ve bereketli topraklara sahip bir ilçe olduklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ise “Çivril’imizde narenciye dışında tüm meyveler yetişmektedir. Elma üretiminde ilçemiz Türkiye’de ön sıralarda yer almaktadır. Çiftçilerimiz ile birlikte geçtiğimiz günlerde elma hasadı gerçekleştirmiştik. Bugün de 30 senedir elma işiyle uğraşan Kadir Avcı’nın Cumhuriyetimizin 100. yaşı olması dolayısıyla uyguladığı baskılı elmaları Cumhurbaşkanımıza hediye edilmek üzere teslim ettik. Tüm çiftçilerimize bereketli ürünler kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.