enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5879
EURO
34,8428
ALTIN
2.493,41
BIST
9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlili iki hayırseverden eğitime destek

Denizlili iki hayırseverden eğitime destek
09.09.2021
A+
A-

Hayırseverler okula 130 çift ayakkabı bağışında da bulunarak çocukları sevindirdi. Denizli’de iş insanı Yasin Özpek ve Önder Eser, ilçe okulları ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için taşın altına elini koydu. İki iş insanı, ilk olarak Baklan ilçesinden start verdi. Baklan Atatürk İlkokulu ve Baklan Anaokulu’nu ziyaret eden hayırseverler, tüm öğrencilere ayakkabı hediye etti.

Denizli’nin her kesiminde ihtiyacı olan okul ve öğrencilere yardım etmek için kampanya başlattıklarını söyleyen hayırsever Yasin Özpek ve Önder Eser, “Devletimizin yanı sıra bizlerin de bu tip bağışlarla elini taşın altına koyması gerekiyor. Okulların eksikleri ve öğrencilerimizin eksikleri için kolları sıvadık. İşadamlarını da tüm okullarımızdaki eksikleri giderme konusunda teşvik etmek istiyoruz. Yardımlarımız devam edecek. Denizli’deki diğer iş insanlarının da bu konuda duyarlı olmasını rica ediyoruz” dediler.

Okulda yeni ayakkabılarını giyen minik öğrenciler sevinç yumağı oluştururken, anı ölümsüzleştirmek adına da hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.