enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4875
EURO
34,7596
ALTIN
2.490,94
BIST
9.523,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Denizlili kadınlar Kadınlar Günü’nde doyasıya eğlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında başlattığı etkinlikler muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediyesinin unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan ile buluşturduğu Denizlili kadınlar doyasıya eğlendi.

Denizlili kadınlar Kadınlar Günü’nde doyasıya eğlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini muhteşem bir finalle sonlandırdı. 1 Mart’ta başlayan Kadınlar Günü etkinlikleri Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan konser ve şiir dinletisi ile sona erdi. Etkinliğe davetliler ve çok sayıda kadın katıldı. Kaleme aldığı unutulmaz şarkı sözleri ve şiirleri seslendiren Ahmet Selçuk İlkan, salonu dolduran kadınlara unutamayacakları saatler yaşattı. Zaman zaman hareketli şarkılarla doyasıya eğlenen kadınlar, zaman zaman da duygusal şarkı ve şiirlere eşlik ederek duygusal anlar yaşadı. Programın sonunda bir konuşma yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, etkinliklerine katılan tüm kadınlara teşekkür ederek, bir kez daha tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

8 Mart’a özel 8 program gerçekleştirildi

Unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan’ın dinleti ve sahne performansından övgüyle bahseden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci ise, “Bugün sekizinci programımızla final yapıyoruz.  Denizli’mizde kadınlar bizim başımızın tacı. Kadınlarımız ne isterse her zaman yerine getirmeye gayret ediyoruz. Biliyoruz ki, kadının olduğu yerde bolluk, bereket, güzellik, aşk, şiir olur. Tarihimiz Türk kadınının kahramanlıklarıyla dolu, Nene Hatun, Hayme Hatun, Fatma Yıldız… Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm kadınlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.