enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4932
EURO
34,9317
ALTIN
2.431,38
BIST
9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Denizlili Şehit Ercan Yangöz davasında müebbet hapis istemi!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Denizlili polis Ercan Yangöz’ün şehit olduğu, iki polisin de yaralandığı saldırıyla ilgili davada ‘Çakal’ lakaplı Fatih Özturan ve oğlu Efe Özturan’ın (19) yargılaması devam etti. Davanın üçüncü duruşmasında savcı her iki sanık için müebbet hapis cezası talebinde bulundu.

Denizlili Şehit Ercan Yangöz davasında müebbet hapis istemi!
17.03.2022
A+
A-

16 Haziran 2021 tarihinde yaşanan olayda Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, silah kaçakçılığı yaptıkları belirlenen şüphelileri takibe aldı. Ekipler takip ettikleri otomobili, Yahşi Mahallesi Giritliler Sokak’ta durdurdu. Araç içerisindeki şüpheliler, burada polise silahlı saldırıda bulundu.

Saldırıda polis memurları Ercan Yangöz ile Abdulkadir Doğan yaralandı. Durumu ağır olan Yangöz, Acıbadem Hastanesi’ne, Abdulkadir Doğan da Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ercan Yangöz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Cenazesi, memleketi Denizli’nin Buldan ilçesinde toprağa verildi. Polisi şehit eden 47 yaşındaki Fatih Özturan ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın üçüncü duruşmasına tutuklu Fatih Özturan katıldı. Tutuksuz yargılanan Efe Özturan ise başka bir şehirde olduğu için Ses ve Görüntü Bileşim Sistemi(SEBGİS) ile davaya katıldı.

Duruşmada sanık avukatın ve sanıkların beyanları dinlendi. Olayın ardından olay yerine gelen tanık 4 polis memurunden 3’ü dinlendi. Olayla ilgili savcılık mütalaası okundu. Her iki sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebinde bulunuldu. Mütalanın ardından mahkeme Fatih Özturan’ın tutukluluk halinin devamına, Efe Özturan’a ise yurt dışı çıkış yasağı şartı koyulup adli kontrolün devamına karar verdi. Duruşma ertelendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.