enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4847
EURO
34,5827
ALTIN
2.482,13
BIST
9.566,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
22°C

Denizlili tiyatro oyuncusu Aysun Aru sezonu memleketinde açtı! Günahkar 8 Ekim’de sahnede

Denizlili tiyatro oyuncusu ve İstanbul Hayal Tiyatrosu Kurucusu Aysun Aru, memleketi Denizli’ye geldi. Günahkar isimli oyunu ile 8 Ekim’de sahne alacak olan Aru, tüm tiyatro severleri davet etti.

Denizlili tiyatro oyuncusu Aysun Aru sezonu memleketinde açtı! Günahkar 8 Ekim’de sahnede
A+
A-

İstanbul Hayal Tiyatrosu’nun Günahkar isimli oyunu Denizli’ye geldi. Tek perde olan oyunda İstanbul Hayal Tiyatrosu Kurucusu ve oyuncusu Aysun Aru ve Merve Işık Yerlikaya rol alıyor. Aysun Aru oyunu Egeyön Tv’ye anlattı ve Tüm Denizlilileri bu muhteşem oyunun izlemeye davet etti.

Günahkar’ın 8 Ekim’de Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu’nda sahne alacağını söyleyen Aysun Aru “Bu sezon açılışımızı Denizli’de Günahkar Adlı oyunumuz ile yapacağız. O yüzden son derece heyecanlıyım. Memleketim Denizli’de oyun sergilemek benim için inanılmaz heyecanlı. Günlerdir bunun heyecanı, dinamiği ile ayaktayım diyebilirim. Denizli benim için çok özel. Ben burada doğdum, burada büyüdüm. Eğitim hayatım burada geçti, ailem akrabalarım, arkadaşlarım beni ilk defa sahnede izleyecekler. O yüzden heyecanıma daha da heyecan katıyor bu. Tabi ki yaptığımız iş heyecansız olmaz o yüzden son derece mutluyum. 8 Ekim Cumartesi günü Çatal Çeşme Oda Tiyatrosunda akşam saat 20:00’deGünahkar ile sezonumuzu açacağız. İnşallah Denizli uğurlu gelecek bize” dedi.

OYUNUN KONUSU NE?

Oyun hakkında bilgi veren Aru “Oyunumuz 60-70 dakika sürecek, tek perde. Psikodram diyebiliriz. İçerisinde komedi unsurları da var ama ana ekseni kadın. Etrafında hep psikolojik hem fiziksel şiddet içeren, bunun dışında doğal afetlere farkındalık yaratan, sivil toplum örgütlerinin önemini vurgulayan çok önemli bir oyun diyebiliriz aslında. Oyunumuzun yazarı ve yönetmeni ekranlardan da bilinen Ergin Kılıkçıer. Biz iki kadın olarak oyunda yer alıyoruz. Oyunumu bir akıl hastanesinde geçiyor. İki kadının deprem sonrası, doğal afet sonrası birbiri ile tanışması ve bu tanışma esnasında çocukluklarından bu güne getirdikleri travmalarla günümüze gelmesini yansıtıyoruz. Sonu da çok enteresan bitiyor. Herkesin hayatında ucundan, kıyısından yaşadığı veya şahit olduğu durumlar söz konusu. Bu yüzden de biz biraz sosyal sorumluluk gibi gördük. Özellikle son dönemde kadına yönelik şiddetin arttığı bu dönemde bizde bir farkındalık yaratmak ve sesimizi duyurmak istedik. Bu Denizli’deki oyunumuz da sürpriz sonla bitecek. O yüzden hem bir Denizlili olarak, hem de Günahkar oyuncusu olarak tiyatro severleri 8 Ekim Cumartesi akşamı mutlaka ve mutlaka bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.