enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizlili yazar İnanç hemşehrileriyle buluşacak

Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu divan edebiyatının yaşayan abidesi Denizlili yazar Hayati İnanç olacak. Ünlü yazar, 30 Mart Çarşamba günü saat 20.30’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde hemşehrileriyle buluşacak.

Denizlili yazar İnanç hemşehrileriyle buluşacak

Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu Denizlili sevilen yazar ve TV programcısı Hayati İnanç olacak. Program 30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20.30’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşecek. Can Veren Pervaneler, Fabrika Ayarı, Sevgi Yukarıdan Gelir, Hayati Dengeler ve Aile İçinde adlı kitaplarının yanı sıra, insan hayatına dokunan sözleri ve mizahi anlatımıyla TV ekranlarında da boy gösteren İnanç, bu kez hemşehrileriyle kucaklaşacak. Denizlili yazar İnanç, kendine has sohbeti ve üslubuyla divan edebiyatının yaşayan abidelerinden biri olarak görülüyor.

Başkan Zolan’dan davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programı kapsamında Denizlili yazar Hayati İnanç ile bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 30 Mart 2022 Çarşamba günü düzenleyecekleri özel etkinliğe tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Zolan, ülkenin önemli değerlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ettiklerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.