enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlim Derneği Yeni Dönemine Başlıyor

Denizlim Derneği Yeni Dönemine Başlıyor
05.07.2021
A+
A-

Ankara’da Denizlililerin bir araya geldiği Denizlim Derneği uzun süren pandemi yasaklarının ardından olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Çok sayıda Dernek üyesinin katılımı ile gerçekleşen genel kurulda tek aday olarak çıkan mevcut başkan Mustafa Keysan güven tazeledi.

Mustafa Keysan başkanlığındaki Denizlim Derneğinin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Gürhan Erdoğan, Enes Aydın, M. Yasin Özer, Damla Arda, Eray Özcan, Semra Çizmeci, Çağlar Yıldırım, Cavidan Güzel, Tuncer Akın. Denetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: Mehmet Ener, Hasan Altındal, Volkan Tekin, Hüseyin Ünlü, Lütfi Maraş, İsmail Yavaş.

Genel kurulda yeniden başkan seçilen Keysan ortak payda vurgusu yaparak, “olağan genel kurulunuzda üyelerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleştirdik. Teveccühleriyle bizi yeniden göreve seçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Denizlim olarak Denizlili ve Denizli’yi seven herkesi ortak bir paydada buluşturmayı amaçladık. Gençlik odaklı, birlik, beraberlik ve kardeşlik düsturunu şiar edindik. 10 yılda çok güzel işlere imza attık, daha da güzellerini yapmak için var gücümüzle çalışacağız.

Başta kurucular kurulumuz olmak üzere, kurulduğumuz günden bu yana yönetimlerimizde ve diğer organlarımızda görev alan tüm hemşehrilerimize, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza ve bürokratlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Denizlili hemşehrilerimiz Türkiye’nin kalbi başkentimiz de hiç bir zaman yalnız değil! Bizler her daim sizlerle birlikteyiz. Enerjileri ile derneğimizin her daim lokomotifi olan genç ekibimize ayrıca teşekkür ediyorum. Var olun. Denizlili olmak bir ayrıcalıktır” dedi.

Genel kurula katılarak bir konuşma gerçekleştiren Ahmet Yıldız, birlikteliğin önemini vurguladı. Denizli Derneği’nin genel kuruluna katılamayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Grup Başkanvekili Av. Cahit Özkan, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Milletvekilleri, Şahin Tin ve Nilgün Ök, Av. Bilal Uçar, Hasan Erçelebi ve Mehmet Yüksel de kutlama mesajları göndererek Ankara’daki Denizlilerin faaliyetlerinin önemini vurguladı. esenler mutlu son

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.