enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizli’nin En Yeni Gündüz Bakım Evi Açıldı

Denizli’nin En Yeni Gündüz Bakım Evi Açıldı
11.09.2017
A+
A-

2017-2018 eğitim öğretim yılında 2-6 yaş arası çocuklara tam ve yarım gün olmak üzere hizmet verecek olan Çakıltaşı Gündüz Bakım evi açıldı.

 

 

Okulda alanında uzman öğretmenler modern eğitim yöntemleri, çocuklara özel mobilya ve aksesuar tasarımları, yaş ve gelişim özelliklerine göre gruplandırma, zeka ve algı geliştirici pedagojik oyuncaklar uzman öğretmenler tarafından İngilizce eğitimler verilecek.

 

 

 

 

 

 

 

Alanında uzman öğretmenler tarafından verilen tam donanımlı salonlarda spor, müzik, dans, santranç, dama ve çocuk yogası eğitimleri verilecek. Bunların yanı sıra Botanik bahçesinde ile çocuklar sebzelerini ve çiçeklerini kendileri yetiştirerek farklı bir uygulama yapılacak bu şekilde çocuklara doğa ve çevre sevgisi aşılanmış olacak.

 

 

 

 

 

 

İlkokula hazırlık çalışmaları düzenli aile eğitimi mini kütüphane gelişim testleri İşaret dili eğitimi, diyetisyen tarafından hazırlanmış doğal besinlerle üç öğün yemek tam korunaklı servis ile okula güvenli geliş gidiş imkanı sunularak “Eğitimi sevgiyle Birleştirdik” görüşü ile çalışan okul yönetimi, çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim verilmesini hedeflemektedir. Bilgi almak isteyen veliler için İletişim numarası 0505 090 93 96.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.