enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizli’nin ünlü waffle’cısı kaza kurbanı

Denizli’nin ünlü waffle dükkanlarından birini sahibi Armağan Kozanoğlu dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeti.

Denizli’nin ünlü waffle’cısı kaza kurbanı
09.12.2020
A+
A-

Kaza, dün akşam saatlerinde Denizli-Muğla karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tavas istikametine doğru seyir halinde E.M.O. yönetimindeki otomobil, yağmurla birlikte kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil refüje çarptıktan sonra takla atarak devrildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen kazazedelerin yardımına koştu. Daha sonra olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

WAFFLE’CI AKIN OLARAK BİLİNİYORDU

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücü ile birlikte Armağan Kozanoğlu, B.A, E.S. ve B.K’yı yaralandı. Kazada ilk olarak Kozanoğlu’nun araçtan çıkarıldığı ve durumunun ağır olmasından dolayı hemen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Genç esnaftan üzücü haber dün akşam geç saatlerde geldi. Kozanoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Wafflecı Akın olarak bilinen Kozanoğlu’nun ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.