enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5785
EURO
34,6971
ALTIN
2.521,50
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizlispor’da bir ayrılık daha.. Sözleşmesini tek taraflı fes etti!

Yukatel Denizlispor’da sezon başında flaş transferlerden biri olan Neven Subotic, Denizlispor ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak fes etti.

Denizlispor’da bir ayrılık daha.. Sözleşmesini tek taraflı fes etti!
22.01.2021
A+
A-

Yukatel Denizlispor’da bir ayrılık daha yaşandı. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle İsmail Aissati’nin ayrıldığı kulüpte bir isim daha sözleşmesini tek taraflı fes ederek yeşil siyahlı ekiple yolları ayırdı. Bir dönem Jürgen Klopp’un Borussia Dortmund’da gösterdiği performans ile dünya çapında tanınan stoper oyuncusu olan Neven Subotic, alacaklarını alamadığını gerekçesi ile sözleşmesini tek taraflı olarak fes etti.

2022’ye kadar sözleşmesi vardı

32 yaşındaki stoper oyuncusunun Denizlispor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Ancak son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve kötü sonuçlar sonrası Aissati’nin ardından Sırp stoper de yeşil siyahlı ekiple yollarını ayırmış oldu. Sırp stoper sezon başından bu yana 5 maça çıkabildi ve 1 gol kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.