enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5507
EURO
34,8733
ALTIN
2.427,52
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Denizlispor iki eski futbolcusuyla imzaya yakın!

Denizlispor iki eski futbolcusuyla imzaya yakın!
A+
A-

Denizlispor’da Başkan Uz ve kurmayları yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına devam ediyor. Uzun ve yorucu bir transfer yasağının kaldırılmasının ardından ilk imzayı Tuzlaspor’dan Muahmmet Gönülaçar’a attıran yeşil siyahlı kulüp, geçmiş sezonlarda formasını giyen Ogenyi Onazi ve Leandrinho’nun takıma kazandırılması için harekete geçti.

2019-2020 sezonunda Trabzonspor’dan transfer edilen Onazi 10 maçta forma giymiş ve 1 asistlik katkı sağlayabilmişti. Denizlispor’dan 2020-2021 sezonunda Danimarka Ligi takımlarından Sonderjyske’de 2 maça çıkan oyuncu, aynı sezon Litvanya ekiplerinden Zalgiris Vilnius’a transfer oldu. Zalgiris’te 28 maça çıkan Onazi 3 gollük katkı sağladı. 28 yaşındaki oyuncu ile görüşen Denizlispor’un resmi imza aşamasına geldiği ifade ediliyor.

Denizlispor bir diğer eski oyuncusu Leandrinho’yu da kadrosuna katmak istiyor. 2015-2016 sezonunda Denizlispor’da forma giyen 35 yaşındaki forvet, 30 maçta forma giymiş ve 17 gole imza atarak iz bırakmıştı. Son olarak Kosta Rika Ligi’nde Heredino forması giyen tecrübeli oyuncu 14 maça çıktı ve 2 gol katkısı yapabildi. Denizlispor’un Leandrinho’yu kadrosuna katmak üzere olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.