enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizlispor, ortalama 93 günde bir hoca değiştirdi

Denizlispor, ortalama 93 günde bir hoca değiştirdi
26.11.2020
A+
A-

Denizlispor 2019-2020 sezonuna TFF 1. Lig şamyiyonluğunda imzası olan Yücel İldiz ile başladı. İldiz’in o sezon Yeni Malatyaspor maçınında aldığı 5-1’lik mağlubiyetin ardından yollar ayrıldı. Yeşil-siyahlılar İldiz’in ardından sırasıyla Mehmet Özdilek, Bülent Uygun ve son olarak kulüp antrenörü Levent Kartop ile sezonu düşme hattının 1 sıra üzerinde tamamlanmıştı.

ORTALAMA 93 GÜNDE BİR YENİ HOCA

Denizlispor Süper Lig’de 2020-21 sezonuna Hırvat Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde başladı. Prosinecki dönemi de diğer teknik direktörlerde olduğu gibi kısa sürdü. Hırvat hoca 9 haftası geri kalan Süper Lig’de 8 maçta sadece 5 puan almasının yanı sıra Türkiye Kupası’nda 2. Lig ekibi Turgutluspor’a elenmesiyle istifasını verdi ve yollar ayrıldı.Prosinecki’nin ayrılmasının ardından Denizlispor’un Süper Lig’de ilk maçını oynadığı 16 Haziran 2019’dan, son teknik direktörün ayrılış tarihi 25 Kasım 2020 tarihine kader geçen 467 günlük sürede yeşil-siyahlılar ortalama 93 günde bir takımın başında başka bir hoca ile çalıştı.

TARAFTAR TEPKİLİ, “ YÖNETİM SORUMLULUK ÜSTLENMEYECEK Mİ?”

Denizlispor’un güçlü taraftar gruplarından Yeşil Cephe ise kulüpteki istikrarsızlıktan yönetimi suçlu tuttu. Hocaların başarısızlıklarının arkasında yönetimin olduğunu dile getiren taraftarlar “Bu hocaya da takımdan gönderilen diğer hocalar gibi yüklü miktarda tazminat ödenecek mi? Bu kaçıncı gönderilen hoca ve tüm suçlar gönderilen hocalarda mı? Transferleri ve hoca seçimini yapan yönetim hiçbir zaman sorumluluğunu kabullenmeyecek mi?” sorularını sordular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.