enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin güven tazeledi!

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin güven tazeledi!
A+
A-

Denizlispor, bugün Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde seçimli olağanüstü kurula gitti. Düzenlenen genel kurul, yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunup oylanmasıyla başladı.

Tek listeyle gidilen seçimde Başkan Ali Çetin, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Başkan Ali Çetin’in yönetim kurulu listesinde Salih Özcan, Can Cesur, Serkan Başbuğ, Kaan Şanlıkan, Ozan Katrancı, Nevzat Yakı, Uğur Bağbaşlıoğlu, Levent Çaputçu, Yavuz Cinkaya, Fikret Onur, Tolga Erdey, Mehmet Kavak, Hayati Işık, Taner Atilla yer aldı.

https://www.facebook.com/TVpamukkale/videos/742070519978087/UzpfSTQ4NjYzMDQyNDg1NDg1NDoxNDc3OTk1OTY1NzE4Mjkw/

Taner Atilla geri döndü

Denizlispor’da uzun yıllar yönetim kurulunda görev yapan isimlerden biri olan Taner Atilla bugün gerçekleşen kurulda yeniden Başkan Ali Çetin’in yönetim listesinde yer aldı. 13 Kasım 2019’da istifa eden Atilla, 10 ay sonra yeniden yönetime dönmüş oldu.

Başkan Çetin’in projeleri kongre

Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in kurulda yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti. Başkan Çetin, Denizlispor için yapmak istedikleri projeleri açıkladı. Denizlispor TV kurma projesi ile birlikte Dünya Denizlispor Günü ve 66 bin üye projeleri ise öne çıktı.

İşte Başkan Çetin’in açıkladığı projeler:

DÜNYA DENİZLİSPORLULAR GÜNÜ

Şehrimizle daha fazla bütünleşmeyi hedeflediğimiz bu yılda, Denizlisporumuzun 1966 yılında ilk maçını oynadığı 11 Eylül’ün, cumartesi günü oynayacağımız sezonun ilk maçıyla aynı tarihe gelmesi güzel bir tesadüf oldu. Bu tesadüften yola çıkarak 11 Eylül’ü Dünya Denizlisporlular Günü ilan ettiğimizi duyurmak isterim.

DENİZLİSPOR STORE

Denizlispor dijitalleşme yolunda önemli projelerin hazırlığı aşamasındadır. Öncelikle çok yakın sürede Denizlispor Store’daki tüm ürünleri online olarak taraftarlarımızla buluşturacağız.

DENİZLİSPOR TV

Sosyal medyayı daha yoğun ve aktif kullanacağımız bu yeni dönemde, çok yakın zamanda Youtube altyapısı ile hizmet verecek Denizlispor TV oluşumumuzu hayata geçireceğiz. Değerli basın mensuplarımızın da destekleriyle birlikte Denizlispor TV’yi çok geniş kitlelere ulaştıracağımızı düşünüyorum.

KADINA YAKIŞIR

Denizlispor olarak bu yıl için hazırladığımız sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında, öncelikle kadın haklarının savunucusu olacağımızı bilmenizi isterim. Bunun ilk adımı olarak sezon boyunca oynayacağımız maçlardaki ısınmalara kadına yakışır söylemimizle birlikte pembe formayla çıkma kararı almış bulunuyoruz. Kulüp olarak kadınlarımızın spora ve futbola daha çok katılımcı olduğu günlere hızlıca kavuşmayı diliyoruz.

ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞ

Bu sene kulübümüze gelir getirecek ve taraftarlarımızla daha da bütünleşmemizi sağlayacak birçok projeye imza atacağız.

66 BİN ÜYE PROJESİ

66 bin üye hedefiyle yola çıktığımız dev projemizi yakın zamanda hayata geçirmek üzere en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. Kalbi Denizlispor için atan herkesi Denizlispor üyesi olmaya davet ediyorum.

DS CLUB KART

Bu projeyle bağlantılı olarak bir banka ile sağlayacağımız özel anlaşmayla üyelerimize birçok avantaj sağlayacak DS Club Kart’ı kullanıma açacağız. Bu kart ile birçok marka iş birliği yaparak Denizlispor’a ve şehrimize katma değer sağlamayı amaçlıyoruz. Bu proje başarılı olduğu takdirde kulübümüze 18.000.000 TL civarında gelir sağlayabileceğiz.

1966 NOSTALJİ FORMA

Denizlisporumuzun 1966 yılında sahaya çıktığı formayı, o dönemin dokusuna uygun olarak yeniden yorumlayacak ve taraftarlarımıza sunacağız. 1966 adet üretilecek olan bu özel formalarımızdan toplamda 3 milyon 865 bin TL gelir elde etmeyi hedefliyoruz.

HOROZ SCOOTER PROJESİ

Yenilikçi ve çevre dostu ulaşım aracı Horozz Scooter projemizi; Türkiye’nin bu konudaki en büyük şirketlerinden biriyle ve Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle hayata geçirmeyi planlıyoruz. Horozz Scooter Projemiz ile Denizlisporumuza kaynak sağlarken aynı zamanda şehrimizin vizyonuna da katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Bu projeden de kulübümüze yılda 500.000 TL kaynak yaratmayı amaçlıyoruz.

BAĞIŞ KUMBARALARI

Bunun yanı sıra şehrimizin birçok noktasında konumlandırılmak üzere bağış kumbaralarımızı ve bağış poslarımızı da hazırlamaya devam ediyoruz. Çünkü birlikte daha da güçlü olduğumuzu biliyoruz.

BÜYÜK DENİZLİSPOR ÇEKİLİŞİ

Büyük Denizlispor çekilişi için herkesin dikkatini çekecek projemizi sizlere en yakın zamanda açıklayacağız.

DİJİTAL KOLTUK PROJESİ

Son olarak da Yerin Dolmaz sloganı ile kasım ayında hayata geçirmeyi düşündüğümüz dijital koltuk projemizle asla yeri dolmayacak taraftarlarımızı uzak kaldıkları stadyumumuzla kavuşturacağız.

Yürüteceğimiz tüm bu projeler ile toplamda 25 milyon TL’lik ek gelir amaçlıyoruz.
Sözlerime son verirken sosyal medya hesaplarımızın yorumlarının gerçek Denizlispor taraftarı olan herkese açık olduğunu söylemek isterim. Denizlispor taraftarımızdan isteğimiz bize destek olmalarıdır. Onlar bize güvensinler, inansınlar.
Biz bu kulübün bir kuruşunu bile sokağa atamayız. Biz bu pandemi sürecinde anladık ki taraftar 12. Adam değil 1. adam ve desteği çok önemli. Her şeyi geride bırakalım, hep birlikte el ele şehrimizin takımını destekleyelim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.