enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5192
EURO
34,8969
ALTIN
2.428,91
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Denizlispor’da transfer harekatı başlıyor

Denizlispor’da transfer harekatı başlıyor
A+
A-

Kümede kalma mücadelesinden çıkan ve Süper Lig’de yoluna devam eden Denizlispor’da yeni sezonun takımı için çalışmalar başlatıldı. Sezon sonunda takımdan ayrılan oyuncuların ardından yeşi-siyahlılarda 13 sözleşmeli oyuncu bulunuyor. Yönetimin sözleşmesi sona eren oyunculardan Oscar Estupinan ve Mustafa Yumlu ile yola devam etmesi bekleniyor.

Süper Lig 2019-2020 sezonunun son haftasında Çaykur Rizespor, Kayserispor ve Yeni Malatyaspor ile girdiği ligde kalma mücadelesinden çıkan Denizlispor’da rota transfere döndü. Yeşil-siyahlılarda ilk imza bugün atılacak.

SÖZLEŞMESİ BİTEN OYUNCULAR

Denizlispor’da sezon devam ederken takımdan ayrılan Ben Youssef, Adam Stachowiak, Barrow ve Onazi’nin yanı sıra sezon sonunda sözleşmesi biten oyunculardan Rodallega, Olcay Şahan, Mbamba, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Tolgahan Acar ile kiralık olarak takımda forma giyen Oscar Estupinan, Sackey ve Sedat Şahintürk, takımdan ayrılan isimler oldu.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDEN OYUNCULAR

Horoz’da 2021’e kadar sözleşmesi devam eden Radoslaw Murawski, Hadi Sacko, Tiago Lopes, Zakarya Berdich, Recep Niyaz ve Ismail Aissati, Özgür Çek,Hüseyin Altıntaş, Ali Eren Yalçın, Muhammet Özkal, Murathan Sütçü, Asım Aksungur, Alihan Kalkan takımda kalan isimler oldu.

OSCAR VE MUSTAFA YUMLU

Denizlispor’da sözleşmesi biten oyunculardan Oscar Estupianan ve Mustafa Yumlu ile yeniden masaya oturulması bekleniyor.Yönetimin bu sezon iyi bir performans sergileyen Oscar Estupinan’ın bonservisini almayı hedeflediği biliniyor. Sezon başında Portekiz ekibi VitoriaGuimarães’ten kiralanan Kolombiyalının sözleşmesindeki 1 milyon avroluk satın alma opsiyonunun kullanılması hedefleniyor. Horoz’un bu rakamı daha da aşağıya çekmek için Portekiz ekibi ile temasa geçtiği öğrenildi. Sackey ve Sedat için ise yeni kiralama teklifi yapılmayacak.

OĞUZ KARAR VERECEK

Sözleşmesi biten bir diğer oyuncu Oğuz Yılmaz takım da tutulmak istense de başarılı savunma oyuncusunun özellikle Süper Lig’den çok talibi var. Son kararı Oğuz verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.