enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3301
EURO
35,0755
ALTIN
2.307,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizlispor’un rakiplerinden puan kayıpları

Denizlispor, Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı 5 maçta 8 puan toplayarak 27 puana ulaştı. Yeşil siyahlılar düşme hattının üzerine çıkmak için büyük bir adım atarken rakiplerden gelen puan kayıpları umutları yeşertti. Düşme hattının üzerindeki Kocaelispor ve Menemenspor’un puan kayıpları ile Denizlispor’un 28. Haftada düşme hattından çıkma ihtimali ortaya çıktı.

Denizlispor’un rakiplerinden puan kayıpları
A+
A-

Spor Toto  1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi kadar düşme hattındaki yarış da nefesleri kesiyor. Denizlispor 27. haftada evinde Boluspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 27’ye yükseltti. Yeşil siyahlılar Mesut Bakkal yönetiminde 5 maçta 8 puan toplayarak büyük bir ivme yakaladı. Yeşil siyahlıların kazandığı puanların değerine değer katan ise rakiplerinin puan kayıpları oldu.

Denizlispor’un düşme hattından kurtulabilmesi için rakiplerinin puan kaybı bekleniyordu. Düşme hattının üzerinde 14. ve 15. Sırada konumlanan Menemenspor ve Kocaelispor haftayı puan kayıpları ile kapattılar. Kocaelispor, İstanbulspor deplasmanından 1-1’lik skorla 1 puan alabildi. Menemenspor ise evinde Altınordu’ya 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Menemenspor evinde aldığı mağlubiyetin ardından 29 puanda kalırken, Kocaelispor ise 1 maç eksiğiyle 29 puanda bulunuyor. Ligin 28. Haftasında Menemenspor veya Kocaelispor’un haftayı puansız kapatması, Denizlispor’un  3 puanı hanesine yazdırması dengeleri değiştirecek. Denizlispor olası senaryoda düşme hattından kurtulacak.

28. haftada Denizlispor deplasmanda ligin dibindeki Balıkesirspor ile karşılaşacak. Menemenspor deplasmanda Samsunspor ile  Kocaelispor ise evinde Keçiörengücü ile mücadele edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.