enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

DEVA Partisi, Denizli’de STK ve firmalara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi!

Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı önceki dönemlerde Aile Sosyal ve Politikalar Bakanlığı da yapmış olan Selma Aliye Kavaf Ve Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politika Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Denizli ye geldi.

DEVA Partisi, Denizli’de STK ve firmalara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi!
A+
A-

Denizli de bir dizi ziyaretlerde bulunan Deva Parti’li genel Başkan yardımcıları ilk olarak Denizli Ticaret Odası’nda güven tazeleyen Uğur Erdoğan’a ziyarette bulundular.

İkinci durak olarak Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’yu hayırlı olsun ziyaretinde bulunan genel Başkan yardımcıları Denizli sanayisi hakkında fikir alışverişinde bulundular deva partisi eylem planları hakkında bilgiler veren partililer sanayiciyi rahatlatacak ciddi eylem planlarımız olduğunu ilettiler.
Sonraki durağı baro başkanlığına tekrardan güven tazeleyen Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BASİAD Başkanı Selim Arpacı ile görüşme gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcıları Denizli’de lokomotifi olan tekstil konusunda dijitali tekstil ile buluşturarak daha yukarılara nasıl taşıyabilecekleri konusunda bir dizi toplantı gerçekleştirdiler.

Diğer bir Denizli’nin öncü tekstil firmalarından biri olan Tosunoğlu tekstil sahibi Mehmet Tosunoğlu ile görüşen deva partililer, Tosunoğlu tekstil içerisinde fabrikayı gezerek üretim hakkında bilgi aldılar.
Son olarak teşkilat ile görüşen genel Başkan yardımcıları Denizli Deva ailesi olarak büyük bir aile olduğumuzu ve Denizli’de Deva Partisi’nin adını tüm Denizli’ye tanıtan teşkilata ayrıca teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.