enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

DEVA’yı miting heyecanı sardı.. Yüzlerce partili mavi yelekleri ile Çınar’da buluştu

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 13 Kasım Pazar günü Denizli’de miting gerçekleştirecek. Miting öncesinde DEVA partililer mavi yeleklerini giyerek son çağrılarını Çınar Meydanı’nda yaptı. Vatandaşlara broşür dağıtan DEVA partililer renkli görüntüler oluşturdu. Geleneksel zeybek şovu yine beğeni topladı.

A+
A-

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 13 Kasım Pazar günü saat 15:00’te Denizli Ulus Bulvarı’nda miting yapacak. Miting öncesinde yüzlerce DEVA Partililer Çınar Meydanı’nda buluşarak vatandaşlara son kez miting duyurusunda bulundular. Partililer mavi yeleklerini giyerek hem anonslar hem broşürlerle vatandaşları mitinge davet etti. Denizli Horozu önünde hatıra fotoğrafı çektiren DEVA Partililer, geleneksel hale getirdikleri zeybek oyununu bir kez daha oynadılar.

EKMEN: “ZORLUKLARA RAĞMEN MİTİNGİMİZİ DUYURMAYA ÇALIŞTIK”

Egeyön TV’ye açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen; “Bugün yüzlerce arkadaşımız ile geleneksek hale getirdiğimiz mavi yelekliler yürüyüşümüzü yapacağız. 15 gündür Denizlililere tüm zorluklara rağmen mitingimizi duyurmaya çalıştık. Bugün son duyurumuzu yapıyoruz. Yarın saat 15:00’te Denizlililer ile buluşacağız. Türkiye’nin birinci öncelikli sorunu ekonomidir. Ekonominin problemi ise hukuk, adalet ve demokrasinin yoksunluğudur. Yarın mitingde özellikle ekonominin, Denizli’mizin durumu, ihtiyaçları, sorunları ve sistemsizlik gibi konular gündeme gelecektir.”dedi.

KIRAR:”TEŞKİLATIMIZ MÜTHİŞ HEYECANLI”

Miting için çok çalıştıklarını belirten DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ise; “İçimizde çok büyük heyecan var. DEVA Partisi Denizli’de 7’nci mitingini yapma kararı aldıktan sonra bu karar bize iletildi. Elimize izin belgesi geçtiğinde 9 günümüz vardı. 9 gün boyunca bütün teşkilatımızla beraber hummalı çalışma başlattık. Teşkilatımız müthiş heyecanlı. 10 ay gibi kısa bir sürede miting yapabilmek kolay bir şey değil. 19 ilçemizde teşkilatımızı kurduk. Bu kısa sürede yapmak neredeyse imkansız gibi. Yarın ilçelerimizden gelen vatandaşlarımızla buluşacağız. Denizli’deki bütün vatandaşlarımızı yarın saat 15:00’te Ulus Bulvarı’nda görmek istiyorum. Demokrasi ve Atılım şölenimizde onları yanımızda görmekten mutluluk duyacağız. “diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.