enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

DİKAB’dan Kızılay’a Ziyaret

DİKAB’dan Kızılay’a Ziyaret
29.11.2017
A+
A-

Denizli İş Kadınları Birliği Derneği bugün Kızılay Denizli Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci de katıldı.

Denizli Kızılay Şubesi’nde şube başkanı Erdal Otçu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Eşi Ayşen Zeybekci, DİKAB Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Ök, DİKAB Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

”Destekleri ile bize yardımcı oldular”

DİKAB üyelerinin ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu;”Hem iş dünyasında hem de sivil toplum anlamında ses getiren Denizli İş Kadınları Birliği, Arakanlı Müslüman kardeşlerimize de duyarsız kalmayarak yaşam ünitesi bağışında bulundular. Bu durum bizi son derece sevindirdi. Vatandaşlar ve çeşitli kurumların yanında Denizli İş Kadınları Birliği’nin de yardımda bulunması son derece önemlidir. Anne olarak orada yaşam mücadelesi veren çocukların yanlarında oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum”dedi.

”Oradaki anneleri görerek, sessiz kalamazdık”

Erdal Otçu konuşmasının ardından DİKAB üyelerine yaptıkları bağışdan dolayı bir plaket takdim etti. Plaketi DİKAB adına teslim alan DİKAB Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Ök;” Hem kadın, hem anne, hem de iş kadınları olarak Arakan’da yaşanan zulme sessiz kalmamız beklenemezdi. Basın ve sosyal medyadan takip ettikçe bizler de harekete geçtik. Dernek olarak yardımlarda bizim de bir tuzumuz olsun istedik Yaklaşık 2,5 ay önce bağışta bulunmuştuk. Bundan sonra da bağışlarımız sürecek”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.