enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Çok Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C

DOSTEK Koleji’nin Kick Boks başarısı!

DOSTEK Koleji’nin Kick Boks başarısı!

Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler nihayetinde bu çalışmalarının neticelerini de almaya başladı. DOSTEK Koleji öğrencilerinden Muhammet Can Kurt, 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. 26 ülkeden 1200 sporcunun katıldığı şampiyonada üçüncü olan Muhammet Can Kurt; genç erkekler, 74 kg kategorisinde mücadele ederek bu başarıyı elde etti.

Genç sporcu uluslararası alandaki bu başarısının ardından ulusal alanda da başarılı bir performans göstererek yine madalya kazandı. 1-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şırnak’ta düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 74 kg gençler kick light kategorilerinde mücadele eden Muhammet Can Kurt, bu turnuvada ise Türkiye Üçüncüsü oldu. İki büyük turnuvadan da bronz madalyayla dönen öğrenci geleceğimiz için bir kez daha umut ışığı oldu. Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarındaki bu başarılı sonuçlar DOSTEK Koleji ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu için gurur kaynağı oldu.

DOSTEK Koleji öğrencisi okulda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Okulun bugüne kadar elde ettiği başarılarda büyük emeği olan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş törene katılarak öğrenciye çeyrek altın hediye ettiler. Ayrıca adına bir plaket düzenleyerek öğrenciyi başarılarından dolayı tebrik edip başarılarının devamını dilediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.