enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4995
EURO
34,7573
ALTIN
2.490,38
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

DSO’nun iş güvenliği projesi özel ödül aldı!

Denizli Sanayi Odası’nın “İş Güvenliği Eğitiminde Yenilik, İşte Güvenlik” projesi, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu tarafından düzenlenen “Ortak Yarınlar Birlikte Mümkün-2022” proje yarışması kapsamında “İş Sağlığı ve Güvenliği Özel Ödülü” kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

DSO’nun iş güvenliği projesi özel ödül aldı!
06.12.2022
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin’in de katılımıyla gerçekleşen Ödül Törenine Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Serter ve Denizli Sanayi Odası Proje ve İş Geliştirme Müdürü İsmail Tillem katıldı. 14 jüri üyesinden ve halk oylamasından geçer not alan proje, Türkiye’deki büyük sanayi kuruluşları Arçelik ve Ereğli Demir Çelik ile birlikte İş Sağlığı ve Güvenliği kategorisinde Türkiye’nin en iyi projelerinden biri seçilerek özel ödüle layık görüldü.

Proje hakkında bilgi veren Denizli Sanayi Odası Proje ve İş Geliştirme Müdürü İsmail Tillem, “Avrupa Birliği ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından desteklenen projemiz kapsamında Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin sanal gerçeklik teknolojisi kullanılarak verilebileceği eğitim salonları yarattık. Bu yöntem son yıllarda sıklıkla kullanılan bir yöntem olarak karşımıza çıksa da biz projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz çekimlerde gerçek mekanları kullanarak fark yarattık.” dedi.

200’e yakın projenin yarıştığı Ödül Programında İş Sağlığı ve Güvenliği kategorisindeki 5 finalist arasında yer alan ve yapılan değerlendirme sonucunda ödüle hak kazanan projenin iştirakçilerinden de olan Başaranlar Mermer’in temsilcisi ve Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Serter de projeleriyle gurur duyduklarını belirterek “Bu proje bir hibe programı çerçevesinde doğal taş sektörüne yönelik hazırlanmış bir proje olsa da DSO olarak kurduğumuz altyapı, farklı sektörlerde de iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin sanal gerçeklik teknolojisi kullanılarak verilmesine olanak sağlıyor. Bu da projenin sürdürülebilir olmasını sağlıyor. DSO olarak hem iz bırakan, sürdürülebilir bir projeyi hayata geçirdiğimiz hem insan hayatına dokunduğumuz hem de böyle gelişmiş bir teknoloji ile donatılmış eğitim salonunu bir meslek lisesi içerisinde hayata geçirerek mesleki eğitime katkı verdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz.” dedi.

Başkan Kasapoğlu’ndan Özel Tebrik

DSO’ nun kazandığı özel kategorideki ödülle alakalı olarak projede emeği geçen personeli tebrik eden DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, “ İş  ve kamu camiasının yoğun katılımıyla gerçekleşen yüksek prestijli bu yarışmada şehrimizi ve odamızı başarı ile temsil ederek, bizleri gururlandıran personelimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Bu ödül, dinamik ve genç yapısıyla bir ekol oluşturma hedefiyle yola çıkan yeni yönetimimizin aldığı ilk ödül olması sebebiyle bizler için kıymetli.  Denizli sanayisinin, Türkiye’nin ürettiği ve ihraç ettiği, katma değere ivme kazandırmasını sağlamak ve sanayicimize üretim, istihdam ve kalkınmaya giden bu yolda, Denizli Sanayi Odası olarak en yüksek kalitede hizmeti sağlamak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. “  mesajını yayımladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.