enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Çok Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C

DSO’da KDV-ÖTV İadelerinde Yaşanan Sorunlar Konuşuldu

Denizli Sanayi Odası bilgilendirme toplantıları kapsamında düzenlenen ve Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Kanunlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Arabacı, KDV ÖTV Daire Başkanı Gökhan Özçubuk, ÖTV Grup Başkanı Ersin Saklar’ın konuşmacı olduğu toplantıda ‘KDV-ÖTV İadelerinde Yaşanan Sorunlar’ konuşuldu.

DSO’da KDV-ÖTV İadelerinde Yaşanan Sorunlar Konuşuldu
22.04.2022
A+
A-

Deniz Sanayi Odası M. Feridun Alpat konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, DSO Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli ihracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Adnan Selçuk ile Denizli Sanayi Odası üyeleri, mali müşavirler ve iş insanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Bu toplantıda işin uzmanlarından son uygulama ve mevzuatları dinleyeceğiz. KDV-ÖTV iadelerinde yaşanan sorunları konuşacağız. Siz katılımcılarımız huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum. Herkes için verimli bir toplantı olmasını diliyorum.” dedi.

Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Kanunlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Arabacı, “Denizli bizim için önemli bir kent. Çünkü Denizli’deki iş insanları ihracat yapıyor, ekonomiye ciddi katkı sağlıyor. Pandemi dolayısıyla bu tarz toplantılar yapamıyorduk, uzun aradan sonra Denizli’de ilk toplantımızı yapıyoruz. Sizlerin talep, istek ve sorunlarınızı dinlemek için buradayız.” diye konuştu.

Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Kanunlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Arabacı, KDV ÖTV Daire Başkanı Gökhan Özçubuk ve ÖTV Grup Başkanı Ersin Saklar, iş insanlarından gelen soruları yanıtlayıp, katılımcılardan gelen istek ve talepleri de dinleyip not aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.