enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

DTO Başkanı Erdoğan: “Dünyadaki her şey kadının eseridir”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Kadınlar Gününü kutladığı mesajında, “Biz erkekleri de yetiştiren kadınlar olduğu için, toplumları inşa eden kadınlardır! Kadınlarımızın iyi olması, ülkemizin ve milletimizin iyi olmasının yegâne şartıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum. Ailenizle ve sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk içinde çok daha güzel günler diliyorum” dedi.

DTO Başkanı Erdoğan: “Dünyadaki her şey kadının eseridir”
08.03.2022
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajı şöyle: “Türk Kadını barışta, savaşta, işte ve üretimde her zaman her koşulda eşinin yanındadır; en büyük destekçisidir! Biz de her zaman onların yanındayız… Üretenin, emekçinin, iş hayatında olan tüm kadınlarımızın her koşulda destekçisiyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Dünyadaki her şey kadının eseridir… Dünyada hiçbir milletin kadını, (Ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar hizmet gösterdim) diyemez! Ey kahraman Türk Kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” demiştir. Biz de bu doğrultuda hareket ediyor, onları yalnız bırakmıyoruz. Kadının önemini Peygamber efendimizin şu sözü çok güzel ortaya koymaktadır: ‘Cennet, anaların ayakları altındadır. Sizin hayırlınız, eşine hayırlı olandır. Kadınlara ancak iyi insanlar iyi davranırlar!’ Kadınlarımızın iyi olması, ülkemizin ve milletimizin iyi olmasının yegâne şartıdır. Onların daha da iyi durumda olması için çok sayıda eğitim başlattık; çeşitli girişimlerde bulunduk, bulunuyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk içinde çok daha güzel günler diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.