enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, üye ziyaretlerini kesintisiz sürdürüyor!

Pandemi sürecinde dahi tedbirlere riayet ederek üyeleriyle istişareye ara vermeyen Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, DTO üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek sektörlerdeki son durumu, üyelerinin beklentileri ile önerilerini dinlemeyi sürdürüyor.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, üye ziyaretlerini kesintisiz sürdürüyor!
15.03.2022
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bu kez de sigorta acenteliği, mali müşavirlik ve gayrimenkul müşavirliği faaliyetlerinde bulunan DTO 18’inci Meslek Komitesi’nin üyelerini ziyaret etti.

Gün boyunca süren ziyaret programının ilk durağı Çelebiler Sigorta Aracılık Hizmetleri ve Yirmi Sigorta Acenteliği şirketlerinin sahibi Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi’nin Kâtip Üyesi Adnan Çelik oldu. Çelik ile meslekleri, işleri ve sektörlerindeki son durumu ele aldı. Aynı zamanda bir koleksiyoncu olan Adnan Çelik ile Başkan Erdoğan, koleksiyonculuk ve antika merakı üzerine de bir sohbet etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “GENÇLERİMİZ İLE YENİ GİRİŞİMCİLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ”

Başkan Erdoğan daha sonra beraberinde DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin ve DTO Meclisi’nin Kâtip Üyesi Adnan Çelik ile, Yürekli Sigorta Aracılık Hizmetleri şirketinin sahibi Denizli Ticaret Odası’nın 18’inci Meslek Komitesi Üyesi genç girişimci Kadir Özyürek’i, ziyaret etti. Özyürek’e, iş yerinde DTO’daki faaliyetleri ile projelerini anlattı. Meslekleri, işleri ve sektörleriyle ilgili talep, öneri ve beklentilerini dinledi. Özyürek, son dönemdeki çalışmalarıyla DTO’yu daha görünür ve etkili hale getirdiğini söylediği Başkan Erdoğan ile ekibine teşekkür etti. Başkan Erdoğan da bu duruma el birliğiyle hareket ederek meclisinden meslek komitelerine yüksek istişare kurulundan komisyonlara kadar tüm seçilmiş oda organlarındaki üyelerinin gayretleriyle ulaştıklarını dile getirdi.

Başkan Erdoğan ve beraberindekiler, Cemal Sigorta Aracılık Hizmetleri şirketinin sahibi DTO 18’inci Meslek Komitesi’nin Başkanı Cemal Başeren’i de ofisinde ziyaret etti. Odaları ve sektörleriyle ilgili fikirlerini dinledi. Başeren komite toplantıları ile oda faaliyetlerinde sık sık biraraya geldikleri Başkan Erdoğan ile meslektaşlarını bu kez iş yerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, teşekkür etti. Başkan Erdoğan da bu tür ziyaretler sayesinde daha kapsamlı bir istişare imkânı bulduklarını ve faaliyetlerinde buralardan edindikleri izlenimler ile aldıkları notların kendilerine rehber olduğunu belirtti; üstün gayretlerinden ve düzenli çalışmalarından dolayı DTO 18’inci Meslek Komitesi üyelerini komite başkanlarının nezdinde kutladığını kaydetti.

Başkan Erdoğan, Bermant Sigorta Aracılık Hizmetleri şirketinin sahibi DTO 18’inci Meslek Komitesi’nin Üyesi Cevat Fahri Bermant ile de bir araya geldi. Bermant’ı, ofisinde ziyaret ederek, Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetleri ile projelerinin ayrıntıları ile önümüzdeki günlere dair düşüncelerini paylaştı. Sektörlerindeki son durumu ele aldıkları görüşmede, odalarıyla ilgili konuları da istişare etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “SİGORTA ACENTELERİ, İŞ ALEMİMİZİN GÜVENCESİDİR!”

Başkan Erdoğan, ziyaret programını Mustafa Tağcı Aracılık Hizmetleri şirketinin sahibi DTO Meclis Üyesi Mustafa Tağcı ile ofisinde bir araya gelerek tamamladı. Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetleri ve projeleri ile sektörlerine yönelik çalışmalarını anlattı; sektörlerindeki son durumu, üyelerinin meslek gruplarıyla ilgili beklenti, istek ve önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ÜYELERİMİZİ DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Erdoğan, bir dizi ziyaretin ardından önümüzdeki günlerde de üyelerini dinlemeye devam edeceklerinin altını çizdi. Erdoğan, “Sigorta acentelerimiz, iş aleminde çok önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorlar; ekonomimizin teminatı, güvencesidirler. Pandemi dönemi de dahil, bu görevlerini bihakkın yerine getirmişlerdir. Onlara, bu yolda kolaylıklar diliyorum. Sektörlerimizle istişaremizi kesintisiz sürdürüyoruz; sürdüreceğiz… Üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bu ziyaretlerde öncelikle onları dinliyor ve notlar alıyoruz. Bu notlar bizlere faaliyetlerimize yön vermede rehber oluyor. Ayrıca, üyelerimizle Denizli Ticaret Odamızdaki faaliyetlerimiz ile projelerimizin ayrıntılarını da paylaşıyoruz… İstiyoruz ki onları da bu heyecanın ve gayretin içine bir şekilde dahil edelim ve el birliğiyle odamızı, sektörlerimizi ve üyelerimizi daha da kalkındıralım; layık oldukları mertebeye, çok daha iyi yerlere taşıyalım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.