enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,8257
ALTIN
2.507,53
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

DTO Kadın kooperatiflerine ev sahipliği yaptı! Başkan Erdoğan’dan kadınlara müjde

Denizli Ticaret Odası (DTO), Uluslararası Kooperatifler Günü’nde önemli bir organizasyona imza attı. İlçe kadın kooperatifleri ürettikleri ürünleri Denizli Ticaret Odası önünde açtıkları stantta görücüye sundu. Bu önemli organizasyonda konuşan DTO Başkanı Uğur Erdoğan Kadın kooperatiflerine bir de müjde verdi.

DTO Kadın kooperatiflerine ev sahipliği yaptı! Başkan Erdoğan’dan kadınlara müjde
04.07.2022
A+
A-

Uluslararası Kooperatifler Günü’nde ilçe kadın kooperatifleri Denizli Ticaret Odası (DTO) önünde stant açtı. DTO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Pamukkale Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Mustafa yılmaz ve davetliler katıldı.

Kadınların el emeği, göz nuru, doğal ürünlerini tanıttıkları ve sattıkları Organizasyon da konuşan DTO Başkanı Uğur Erdoğan “Her geçen gün Denizlimizin üretimini arttırmak, ihracatını arttırmak ve istihdamını artırmak için kurumları ile çalışıyor. Bugün de Kadın Kooperatiflerimizin Denizli’nin kalbinde yer alması, olması bizim için son derece önemlidir. Çünkü onları üretmiş olduğu el emeği bizim için son derece önemlidir. Onların el emeği göz nuru ürünlerini burada sergilemelerini sağladık. Bugün Denizli Valiliğiyle, Ticaret İl Müdürlüğümüzle, KOSGEB’imizle,, Ticaret Odamızın desteği ile beraber Kadın kooperatiflerimizin her geçen gün, faaliyetlerine, üretimlerini katkı sağlayabilecek girişimler yapmak için gayret göstereceğiz. Zaten kadınlarımıza Denizli Ticaret Odası olarak da çok büyük önem ve değer veriyoruz. Kadınlarımızın hem üretimde, hem ihracatta söz sahibi olma noktasında da gereken çalışmaları yapıyoruz. Çalışanlarımızın da çoğu kadın. Zaten Türkiye geneline bakıldığında da Denizlimiz kadınlara pozitif bir ayrımcılığı da ortaya koyuyor. Kadın çalışanlarımızı açısından Türkiye ortalamasına bakıldığında, ortalamanın çok çok üstündeyiz. Daha önce kadınlarımız ile yaptığımız programımızda ‘Ticaret Odamızın önü uygun. Burada günde 10 bine yakın insan geçiyor. Alışverişlerine katkı sağlamak, onların ürünlerinin tanıtımı ve satışı için iyi bir lokasyon’ olduğunu söyledik” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN KADINLARA MÜJDE

Kadınlara bir de müjde veren Erdoğan “Burada şuadan 10’a yakın ilçemizden kadın kooperatifleri var. Kendi ürettiği ürünleri sergilediler. Bu kooperatifler Denizlimizde toplam 15-16 tane. Her geçen gün tamamını da kapsayacak şekilde organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz. Tabi biz burada sadece destek veriyoruz. Önümüzdeki günlerde ürünlerini sadece sergi anlamında değil, bazı mağaza zincirleri ile de görüşüp, orada farklı bir reyon belirleyip, ürünlerin satışı için de bir girişimde bulunacağız. Bunu eğer başaracak olursak ayrı bir pencere açılacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.