enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

DTO üyelerinden, Başkan Erdoğan’a sıcak karşılama!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, odalarının 3’üncü Meslek Komitesi üyeleriyle, DTO üyesi inşaat taahhüt, müteahhitlik, yapı denetim ve mühendislik firmalarını ziyaret etti. Firmaların sahipleri Başkan Erdoğan’a yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek, “Ticaret Odamız, sizin başkanlığınızda daha da aktif hale geldi. Firmalarımıza kadar gelip halimizi hatırımızı soruyorsunuz; bizi dinliyorsunuz. Komite başkanımız ile üyeleri de bizleri sıkça ziyaret edip, işlerimiz ve sektörümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunuyorlar. Hepinize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” dediler.

DTO üyelerinden, Başkan Erdoğan’a sıcak karşılama!
07.03.2022
A+
A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor… Başkan Erdoğan, son olarak 3’üncü Meslek Komitesi’ne bağlı ikamet amaçlı konut inşaatı grubunda bulunan üyeleriyle görüştü. İlk olarak Halitcan İnşaat’ın sahibi Nuri Çetin’i ziyaret etti; Doğan Demircioğlu Caddesi’ndeki ofisinde sektörleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Erdoğan, aynı sektörden Batuhan İnşaat’ın sahibi Eşref Çetin ve Univcity İnşaat’ın sahibi Celal Çetin ile Halil Çetin’le de bir araya geldiği ziyaret sonrasında, Merkezefendi Yapı Denetim ile Denizli Narin Yapı Denetim’in sahipleri Mehmet Oğuzhan Şahan, Muhammet Özdemir ile Gökhan Bekar’ı da Sırakapılar Mahallesi’ndeki iş yerlerinde ziyaret etti.

Melisa İnşaat’ın sahibi Maşuk Ataş, Rahmi Ataş ve Ahmet Soyupak ile de ofislerinde bir araya gelen Başkan Erdoğan ile beraberindeki DTO meslek komitesi üyeleri, Reelkaya İnşaat’ın sahibi Kadir Kaya ile de sektörleriyle ilgili istişarede bulundu.

Daha sonra Pak İnşaat’ın sahipleri Reis Yıldırım ile Veysel Yıldırım ile de işletmelerinde görüşen Başkan Erdoğan, sektörleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca, Bozkuş Mühendislik’in sahibi Harita Mühendisi Ümit Bozkuş’u da ziyaret edip sektörleri ve odalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Erdoğan, ekibiyle son olarak DMK Mimarlık, Gökhan Mühendislik ve Detay Mühendislik’in sahibi Mahfuz Karabalık’ı ziyaret etti.

BAŞKAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyaretlerinde firma sahipleri Başkan Erdoğan’a teşekkür ederek, “Denizli Ticaret Odamız, sizin başkanlığınızda daha da aktif hale geldi. Firmalarımıza kadar gelip halimizi hatırımızı soruyorsunuz; bizi dinliyorsunuz. Fikrimizi alıyorsunuz. Komite başkanımız ile üyeleri de bizleri sıkça ziyaret edip, işlerimiz ve sektörümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunuyorlar. Hepinize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” dediler.

BAŞKAN ERDOĞAN: DENİZLİ TİCARET ODAMIZIN ÜYELERİYLE, HER AN HER YERDE BİRLİKTEYİZ

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, odalarının 3’üncü Meslek Komitesiyle, üye ziyaretlerine kesintisiz devam ettiklerini belirterek, oda faaliyetlerinde “Daha büyük işler başarmak için, azmetmek ve hiç durmadan çalışmak gerekir” düsturuyla hareket ettiklerini belirtti. Bu ziyaretlerde üyelerinin işleri ve meslekleriyle ilgili görüş, talep ve beklentilerini dinlediklerini de anlatan Başkan Erdoğan, “Denizli inşaat sektörü gücünü, gecesini gündüzüne katarak çalışıp insanımıza iş ve aş olmuş birbirinden değerli yatırımcılarımızdan alıyor. Bu sektörde yer alan üyelerimizin eşsiz emeği ile alın terinin karşılığı, Denizli’mize kazanç olarak geri dönüyor” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN: ÜYELERİMİZİN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDEDİR

Başkan Erdoğan, ziyaretleriyle ilgili olarak “Üyelerimizle, her an her yerde birlikte olmaya gayret gösteriyoruz… Bu kapsamda, Denizli Ticaret Odamızın 3’üncü Meslek Komitesiyle de üyelerimizi ziyaret ettik; sektörleri ve odamızla ilgili fikirlerini dinledik. Bizler, ‘Üyelerimizin görüşleri bizim için çok önemlidir’ anlayışıyla görev yapıyoruz. Onlarla her fırsatta buluşuyor, ziyaret ediyor ve odamızla ilgili görüş ve beklentilerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerimizde de faaliyetlerimiz, odamız ve sektörleriyle ilgili görüş ve önerilerini aldık. Görüşleri bizim için altın değerindedir; her birine tek tek teşekkür ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

DTO’NUN MESLEK KOMİTELERİ OLDUKÇA FAAL

Başkan Erdoğan’a ziyaretlerinde DTO 3’üncü Meslek Komitesi’nin Başkanı Mustafa Demirayak, aynı komiteden Denizli Ticaret Odası Meclis Üyeleri Erol Kaya, Anadolu İnşaatçılık Taahhüt’ün sahibi Mehmet Taştan, Narin İnşaat’ın sahibi Mehmet Oğuzhan Şahan, Mutlu İnşaat Emlak’ın sahibi Mutlu Başaran ile 3’üncü Meslek Komitesi üyeleri Tayyip Yolcu Özyolcular İnşaat Emlak Otomotiv’in sahibi Tayyip Yolcu ve Ümit İnşaat’ın sahibi Ümit Alcalık eşlik etti.

BAŞKAN ERDOĞAN, TÜM SEKTÖRLERİN KAPISINI ÇALIYOR

Başkan Erdoğan ayrıca esnaf ziyaretlerini de sürdürdü… Saraylar Mahallesi’ndeki Kapalı Çarşı’da uzun süredir faaliyet gösteren işletmelerden Saatçi Amca’ya gitti. Sahibi Mustafa Öngören ile mesleği, işleri ve sektörleriyle ilgili istişarede bulundu. Başkan Erdoğan, ardından Hürriyet Matbaası’na geçerek matbaacı Hakan Efe ile bir araya geldi. Efe ile de sektörleri hakkında istişarede bulunup, “hayırlı işler” dileklerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.