enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4932
EURO
34,9317
ALTIN
2.431,38
BIST
9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Eğitim Fakültesi’nde Materyal Sergisi

Eğitim Fakültesi’nde Materyal Sergisi
06.12.2017
A+
A-

 Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalları Öğretim Üyeleri önderliğinde bölüm öğrencilerinin ders kapsamında hazırladığı çalışmaların sergilendiği ‘Materyal Sergisi’ Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda sergilenecek.

PAÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Anabilim Dalı öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin yer aldığı sergi ile başlayan Materyal Sergisi’nin devamı olarak 7 Aralık Perşembe günü de Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı’na ait öğrenci çalışmaları sergilenecek.

Serginin açılışına Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru başta olmak üzere Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bilge Can, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer ile akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Çalışmalarını Sergilediler

Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğrencilerinin ders kapsamında yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi hakkında bilgi veren Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Seçil Erökten, her sene olduğu gibi bu yıl da Öğretim Tasarımı Materyal Dersi kapsamında öğrenciler tarafından yapılan materyallerin sergilendiğini ve sergilenen materyallerin öğrencilerin öğretmen olduklarında da eğitim verirken kullanacaklarını ifade etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.