enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Elektrik faturasıyla başlayan tartışma.. İhanet tartışmasına gitti

Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin bir haber sitesine verdiği röportajda, elektrik faturalarının yüksekliğine değinmesi siyasette tartışmaya yol açtı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün röportajdaki ilgili bölümü paylaşarak;“ Aaaa!!! Ak Partisinin Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de Elektrik faturalarından, zamlardan şikayetçi!!! Aaa , Aaa noluyor??” sözleri tartışmanın fitilini ateşledi.

Elektrik faturasıyla başlayan tartışma.. İhanet tartışmasına gitti
19.03.2022
A+
A-

Ekonomi Eski Bakanı geçtiğimiz günlerde Denizli Metropol’e verdiği röportajda elektrik faturalarının yüksekliğine değinmişti. Röportajın yayınlanmasının ardından İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Twitter sayfasında;“ Aaaa!!! Ak Partisinin Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de Elektrik faturalarından, zamlardan şikayetçi!!! Aaa , Aaa noluyor??” paylaşımı yaptı.

Bu paylaşımın Şifre haber tarafından Nihat Zeybekci’ye sorulması büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Zeybekci’ye, Öztürk’ün paylaşımı hakkında ne dersiniz diye soruldu. Zeybekci;  “İşi gücü olan dertlenir, olmayan öyle aydan gelmiş gibi aaa der. Taşlarımızın bile bir ağırlığı vardır her havlayana atılmaz”dedi.

Zeybekci’nin açıklamasına Öztürk’ten sert bir cevap geldi. Öztürk;“Nihat Efendi bana Kelp demiş, …… Tevriye’den anlamaz,anladığı dilden devam edeyim. Yırtık Donlu Nihat,burnu büyümüş de rakip seçermiş, Bozkurt ile Köpeği ayırt edemeyen, Başka şeyleri de karıştırır. Önüne atılan yal bitti de, Sağa,Sola sarıyon! Denizli’yi yedin Doymadın AÇ (köpek emojisi” Paylaşımı yaptı.

SON PAYLAŞIMLAR

Yasin Öztürk’ün paylaşımına itafen Nihat Zeybekci, Twitter hesabında; “Terör örgütü ve partisinin çanak yalayıcısı,ihanet ve satışının unutulduğunu zannederek kurt taklidi bile yapma densizliğin deki bir sırtlana köpek diyerek insanlığın dostu köpeklerimize ayıp ettik…”dedi.

ÖZTÜRK’TEN PAYLAŞIM 4 SAAT ÖNCE GELDİ

Son paylaşım ise Yasin Öztürk’ten geldi. Öztürk; “Açılım Sürecindeki yalamalığını da, Bir zaman Kasası olduğun FETÖ ile sözde mücadele yalanını da, Adının geçtiği FETÖ dosyalarını da, Reza Zarrab’a ne diye plaket verdiğini de, Denizli’de kimleri sülük gibi emdiğini de … Vel Hasıl yediğin hurmalar,gün gelir tırmalar !AÇ (köpek emojisi) “paylaşımını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.