enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Firar eden koyunları polis yakaladı!

Firar eden koyunları polis yakaladı!
A+
A-

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan 61 yaşındaki Naciye Gümüşsoy, koyunlarını ağılda kırparken evinin önündeki yeşillik alana bıraktı. Malzeme almak için eve giren Gümüşsoy, dışarı çıktığında koyunlarını göremeyince bir süre çevrede aradı. Ancak koyunlarını bulamayan Gümüşsoy, polise arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Gümüşsoy ile birlikte sokaklarda koyunları aramaya başladı. Sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinden çıkmayan vatandaşlar, balkon ve pencerelerden baktıklarında sokaklarda koyunları görünce önce şaşırdı ardından polisi aradı. Kaçan 7 koyun, vatandaşların ihbar ve yönlendirmeleri ile kaybolduktan yaklaşık yarım saat sonra yakalandı.

“Evden değneğimi alıp çıkana kadar koyunlar gözden kayboldu”

Gümüşsoy, koyunlarını kırpmaya başladığını, son kalan koyunu kırparken hayvanların kaçtığını kaydederek, “Bir haftadır birer ikişer kırpıyordum koyunlarımı. Koyunu kırptım bitirdim, biri ağıla girmedi kaçtı. Bende diğerlerini saldım, onunla birlikte gelir diye düşündüm. Daha sonra çimenliğe doğru yöneldiler. Oğluma söyledim koyunlara bakmasını, oğlum da ‘Gelirler’ dedi. Evden değneğimi alıp çıkana kadar koyunlar gözden kayboldu. Çevreye baktım bulamadım, sonra polisi arayıp yardım istedim. Sonra yukarıdaki mahallede oturanlar polisi arayıp ihbar etmiş, ‘koyunlar burada geziyor’ diye. Sağolsunlar 4 koyunu yakalamış ve kaçmasın diye bir yere kapatmışlar. Diğerlerini de başka bir yerde buldum. Hepsini topladım aldım geldim” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.