enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3807
EURO
35,0595
ALTIN
2.326,54
BIST
9.116,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

GDZ Enerji’nin tercihi Sadık Kiralama oldu

Sadık Filo Kiralama, şirketlerin araç tedariği konusunda büyük destekçisi ve uzun zamandır Sadık Filo Kiralama ile işbirliğinde bulunan GDZ Enerji şirket için kullanacağı 70 adet aracı teslim aldı.

GDZ Enerji’nin tercihi Sadık Kiralama oldu
17.01.2022
A+
A-

Şirketlerin araç tedariği konusunda büyük destekçisi ve yardımcısı olan Sadık Filo Kiralama, hizmet kalitesi ile firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Sadık Grubu Şirket Müdürü Abdurrahman Karaman ve Sadık Otomotiv Satış Müdürü Kamuran Yüksel tarafından GDZ Enerji Filo Yetkilisi Doğan Dalkılıç’a şirket bünyesinde kullanım için kiralanan 70 araç teslim edildi. Satış Müdürü Kamuran Yüksel, “Şirketlere uzun dönem kiralama yapmaya devam ediyoruz. Türkiye’de bir çok firma ile çözüm ortaklığımız mevcuttur. Kiralama ile ilgili bünyemizde her marka ve model araç bulunmaktadır. Sadık Grubu güvencesi ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.