enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Geleceğin doktoru Cennet Ela Doğum Gününü PAÜ Hastanesinde kutladı!

10 Yaş doğum gününü PAÜ Hastanesinde kutlayan Cennet Ela Duran mutluluğunu giydiği doktor önlüğü ile ikiye katladı.

Geleceğin doktoru Cennet Ela Doğum Gününü PAÜ Hastanesinde kutladı!
04.04.2022
A+
A-

Yazdığı mektubu hastanenin en büyük doktoruna verilmesini isteyen küçük kızımız başhekimlik makamına çağırılınca çok mutlu oldu. Mektubu alan Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Cennet Ela ‘ya sürpriz doğum günü düzenleterek hem mum üfletti hem de önlük giydirerek hediyesini verdi. Hiçbir şeyden haberi olmayan Cennet Ela’nın şaşkınlıktan gözleri doldu.

Ülkemizin senin gibi doktorlara ihtiyacı var

Cennet Ela ile sohbet eden Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel, böyle bir mektup aldığı için onur duyduğunu, gelecekte öğrencisi olursa çok mutlu olacağını ve ülkemizin Cennet gibi hastalarını ve insanları seven doktorlara ihtiyaç duyduğunu belirtti ve önlüğünü giydirdi.

İsminin yazılı olduğu önlüğü giyen kızımız mutluluğunu  başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel’e sarılarak gösterdi. Mumları üflerken doktor olmayı dilediğini söyleyen Cennet Ela ileride çok iyi bir doktor olacağını söyledi ve hayatı boyunca unutamayacağı bir doğum günü yaşattığı için Başhekime teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.