enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5340
EURO
34,9280
ALTIN
2.439,99
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“Girişimcilikten Kurumsallaşmaya İlk Adım”

“Girişimcilikten Kurumsallaşmaya İlk Adım”
20.01.2018
A+
A-

TÜMSİAD Denizli Şubesi’nin hazırladığı ve GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı)’nın Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği  ‘Girişimcilikten Kurumsallaşmaya İlk Adım’ temalı eğitim programı 18 Ocak Perşembe günü TÜMSİAD ofiste başladı. Eğitim 2 hafta 3’er günlük periyotlardan oluşmakta. Bu süreçte Katılımcılar 24 saat ders alacaklar. Program 3 ana konuyu şekilde içeriyor: Güncel Örneklerle Girişimcilik, İşletme Fonksiyonları ve Teoriler Işığında Yönetim Organizasyon.

 

Eğitim Ankara firması olan Çevik Şirket Danışmanlık ve Eğitim Şirketi tarafından veriliyor. Şirket sahibi Dr. M. Naci Çuhacı’nın zevkli anlatımı ve TÜMSİAD üyelerinin yoğun katılımı ile bu haftaki bölüm 20.01.2018 Cumartesi günü tamamlandı. Eğitime önümüzdeki hafta 25 Ocak Perşembe ve 26 Ocak Cuma akşamları 19:30’da ve 27 Ocak Cumartesi sabah 10:00 da devam edilecek.

TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Cavit Armağan yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Şube üyelerine ve tüm Denizlili iş adamlarımıza yönelik bu tür eğitim programlar 2018 yılı içinde devam edecek. TÜMSİAD yönetimi olarak Denizli halkının TÜMSİAD faaliyetlerini takip ederek bu imkanlardan yararlanmalarını istiyoruz”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.