enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5433
EURO
34,9809
ALTIN
2.418,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Sürücü uçuruma devrilen kamyonette can verdi

Denizli’nin Güney ile Pamukkale ilçeleri arasında meydana gelen kazada kontrolden çıkarak uçuruma devrilen kamyonetin sürücüsü Veli Erzen, hayatını kaybetti.

Sürücü uçuruma devrilen kamyonette can verdi
06.04.2022
A+
A-

Kaza, Güney ile Pamukkale ilçeleri arasında Cindere yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Pamukkale’nin Belenardıç Mahallesi’nde yaşayan Veli Erzen, kamyonetine yüklediği büyükbaş hayvan gübresini Güney’in Ertuğrul Mahallesi’nde sattıktan sonra akşam saatlerinde mahalleye geri dönmek için yola çıktı. Bir süre iki mahalle arasındaki yolda seyir halinde olan Erzen’in kullandığı kamyonet, bir süre sonra kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası yoldan çıkan kamyonet, tali yolda bir süre seyrettikten sonra uçuruma devrildi.

ARACIN İZİNDEN BULDULAR

54 yaşında çiftçinin geri dönmemesinden şüphelenen yakınları Erzen’i bulmak için arama çalışmaları başlattı. Ertuğrul Mahallesi’ne gelen yakınları buradan Erzen’in geri döndüğü öğrendikten sonra geri dönüş yolunda tali yolda araç izi görünce durumdan şüphelendi. Araç izlerini takip eden yakınları kamyonetin uçuruma yuvarlanmış şekilde buldu.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİNİN ARDINDAN BELLİ OLACAK

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk muayenede Erzen’in hayatını kaybettiği belirlendi. 2 çocuk babası olan Erzen’in kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak. Erzen, yarın Belenardıç Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.