enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5595
EURO
34,8913
ALTIN
2.434,23
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Hakan Yapar Merkezefendi Basket’e imzayı attı!

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Basketbol Süper Lig ekiplerinden Petkimspor’dan Hakan Yapar’ı renklerine bağladı.

Hakan Yapar Merkezefendi Basket’e imzayı attı!
07.01.2021
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te transferler devam ediyor. Bu sezon hedefini süper lig olarak belirleyen temsilcimizde cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan İstanbul Basket maçının hazırlıkları devam ediyor. Öte yandan transferde de çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, birçok takımın peşinden koştuğu Basketbol Süper Lig ekiplerinden Petkimspor’da kaptanlık yapan Hakan Yapar’ı uzun uğraşlardan sonra renklerine bağladı. Gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Asbaşkan Gökhan Gökşin, Genel Menajer Evren Yenice ve Yapar katıldı. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e transfer olmaktan dolayı çok büyük heyecan duyduğunu söyleyen Hakan Yapar, bundan sonraki spor yaşamında takımımızın başarılı olması ve süper lig hedefine ulaşması için var gücümle çalışacağım dedi.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, öncelikle “Hoş geldin” diyerek, “ Hakan Yapar’a ailemize katıldığı için teşekkür ediyorum. Kendisini birçok kulüp istemesine karşın bizi tercih etmesi de çok önemliydi” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.