enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Hamam, sauna, masaj ve güzellik merkezinin adresi:  Hermosa Spa

Denizli’nin önemli işletmecilerinden Hüseyin Özkan, insanların günlük hayatın stresinden arınması için tercih ettiği hamam, sauna, masaj gibi hizmetleri güzellik merkezi farkıyla Hermosa Spa’da birleştirdi. Deneyimli işletmeci Oksijen World Spor Tesisleri’nde misafirlerini ağırlıyor.

Hamam, sauna, masaj ve güzellik merkezinin adresi:  Hermosa Spa
25.09.2022
A+
A-

Yoğun iş temposu vatandaşlarda yorgunluk, stresi beraberinde getiriyor. Birçok insan hamama girebileceği, sauna keyfi yapabileceği ve kaliteli bir masaj yaptırabileceği bir yer arıyor. Ancak güvenilir yer bulmakta zorlanan vatandaşlar profesyonel hizmet veren işletmelerin özlemini çekiyor. Denizli’de profesyonel ve kaliteli hizmet özlemine son veren Hermosa Spa vatandaşların uğrak noktası oldu.

Hamam, sauna, masaj gibi hizmetleri güzellik merkezi farkıyla birleştiren Hermosa Spa işletmecisi Hüseyin Özkan farklarını Egeyön TV’de anlattı.

ÖNCE MASAJ, HAMAM, SAUNA SONRA GÜZELLİK MERKEZİ

İşletmesine güzellik merkezini dahil etme fikrini anlatarak başlayan Özkan;  “Hermosa Spa tesisimizde kadın ve erkek bölümü fiziki olarak ayrı hizmet veriyoruz. Misafirlerimiz hamam ve sauna hizmetlerini alabiliyorlar. Hamam ve saunanın yanında güzellik merkezi hizmetinin de bulunduğu bir işletmeyiz. Tam bir konsept hizmeti veriyoruz. Misafirlerimiz, masaj ve kese köpük sonrası, manikür pedikür gibi güzellik merkezi hizmetlerimizden yararlanabiliyorlar.” dedi.

TESETTÜRLÜ BAYANLAR İÇİN AYRI BÖLÜM

Tesettürlü bayanlar için verdikleri hizmete değinen Özkan; “Güzellik merkezimiz gelen misafirlerimizin isteği üzerine aklımıza geldi. Bizleri yönlendirdiler. Diğer işletmelerimizden farklı olarak tesettürlü bayan bölümümüz de ayrı. Tesettürlü bayan misafirlerimiz kimse ile karşılaşmadan işletmemizde hizmet alabilirler.” diye konuştu.

PROFESYONEL EKİP PROFESYONEL HİZMET

Hermosa Spa’nın farkından bahseden Özkan sözlerini; “Hermosa Spa olarak Denizli’de 2 şubemiz var. Bir tanesi Şiir Otel bünyesinde diğeri Oksijen World Spor Tesisleri içerisinde hizmet veriyorlar. Hizmetimizdeki farkımız çalışan tüm personellerimiz fizyoterapist ve deneyimli. Güzellik uzmanlarımızdan masaj yapan terapistlerimize kadar profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Kendim de fizyoterapistim. Kaliteli bir hizmet veriyoruz. Yaklaşık olarak 13 yıldır işletmeci olarak çalışıyorum. Misafirlerimize geldiğinde kese köpük, masaj, manikür pedikür, cilt bakımı, thai masajı, bali majı, medikal masajlar gibi çok sayıda hizmet veriyoruz. “diye noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.