enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5237
EURO
34,8431
ALTIN
2.488,16
BIST
9.537,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C

Hayırsever iş insanı elektrik faturalarını ödedi

Denizli’de hayırsever iş insanı, Ramazan ayında elektrik faturasını ödemekte zorlanan ve borcu biriken ailelerin faturalarını ödüyor.

Hayırsever iş insanı elektrik faturalarını ödedi
13.04.2022
A+
A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde daha önceki yıllarda Ramazan ayında veresiye defteri borçlarını silen hayırsever iş insanı, bu yıl elektrik faturasını ödemekte zorlanan ailelerin faturalarını ödemekte yardımcı oluyor. Bu yıl ilk defa uygulanan yardımlaşma örneğinde mahallelerden belirlenen ve genellikle kimsesiz yaşlı ve gelir durumu düşük ailelerin elektrik faturalarını ödeniyor.

ELEKTRİK FATURALARINI ÖDÜYOR

Önceki yıllarda Ramazan kolisi, gıda ve giyecek yardımı ile veresiye defterinden borç sildirerek maddi durumu kötü olan ailelere yardım eden hayırsever iş insanı 2022 yılı Ramazan ayında da yardım ve desteklerine devam ediyor. Yapılan titiz bir çalışma ile Çivril ve mahallelerinde yaşayan gelir durumu düşük ve kimsesiz ailelilere gıda yardımı yapan hayırsever, ailelerden elektrik faturasını ödemekte zorlanan ve borcu biriken ailelerin faturalarını ödüyor.

Kaynak:genççivril

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.