enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3030
EURO
35,0736
ALTIN
2.276,00
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C

Hayırseverden Eğitime Büyük Destek

Hayırseverden Eğitime Büyük Destek
14.07.2017
A+
A-

Hayırsever İşadamı İbrahim Cinkaya, kendi ismini taşıyan Sosyal Bilimler Lisesi’ne yaptırılacak olan spor salonuna önemli bir katkı sağladı. Hayırsever yaptırılacak olan spor salonuna vereceği destek için düzenlenen protokolü Vali Hasan Karahan ile imzaladı.

Hasan Karahan İbrahim Cinkaya Mahmut Oğuz

Hasan Karahan İbrahim Cinkaya Mahmut Oğuz

Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile Hayırsever İşadamımız İbrahim Cinkaya katıldı.

”Kendisine Teşekkür ediyoruz”

Hayırsever İşadamı İbrahim Cinkaya’ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden Vali Hasan Karahan, “İbrahim Bey, Denizli’mizde bol miktarda bulunan hayırseverlerimizden bir tanesi. Daha önce de 24 derslikli çok güzel bir okul yaptırmıştı, şimdi yaptırdığı lisenin bahçesine kapalı spor salonu yaptıracak. Kendisine teşekkür ediyoruz. Denizli’miz bu yönden şanslı bir ilimiz. Hayırseverlerimiz imkânları ölçüsünde özellikle eğitim alanında önemli katkı sunuyorlar. Bu katkıların artarak devam edeceğine inanıyoruz. Şimdiden bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Daha sonra hayırseverlerimizle özel bir törenle bir araya geleceğiz ve yaptıkları cömert katkılarına mütevazı bir plaketle teşekkür edeceğiz” dedi.

Hasan Karahan İbrahim Cinkaya Mahmut Oğuz

Hasan Karahan İbrahim Cinkaya Mahmut Oğuz

Konuşmaların ardından İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi protokolü Valimiz Hasan Karahan ve Hayırsever İşadamımız İbrahim Cinkaya tarafından imzalandı.

Zimen+1 kat şeklinde bin metrekare alana yaptırılacak olan spor salonu 2.700.000 TL’ye mal olacak ve maliyetin 700 bin Lirasını hayırseverimiz karşılayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.