enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Hırsızlık için kullandığı kamyoneti modifiye yaptırdı! Yine de JASAT’tan kaçamadı

Hırsızlık için kullandığı kamyoneti modifiye yaptırdı! Yine de JASAT’tan kaçamadı
A+
A-

Edinilen bilgiye göre; Denizli’nin Bozkurt ilçesinde faaliyetlerine devam eden bir sondaj sahasında meydana gelen hırsızlık olayı faillerinin yakalanması için İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarında titiz bir inceleme yapan jandarma ekipleri, sondaj sahasından her biri 200 kilogramlık alam demir boruların yanı sıra akü ve araç gereç çalan şüphelilerin Veli Ş. (24), Nazmi D. (22) ve Zari D. (19) olduğunu tespit etti.

Yakalanmamak için aracına modifiye yaptırdı


Sondaj sahasından çaldıkları malzemeleri satmaya hazırlanan şüpheliler, JASAT, Honaz ve Bozkurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek operasyonuyla yakalandı. Gözaltına alınan ve 8 suç kaydı bulunan Nazmi D’nin bir süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı, 15 gün önce 1 suç kaybı bulunan eşi Zari D. ile birlikte bir başka hırsızlık olayından yakalanıp serbest kaldığı ortaya çıktı.

Cezaevinden izinli çıktıktan sonra 2’inci kez hırsızlık yaparken yakalanan Nazmi D., son işinin ardından yakalanmamak için hırsızlık olayında kullandığı kamyonete modifiye yaptırmasına rağmen JASAT’ın dikkati sonucu yakalanmaktan kurtulamadı. Aracının tüm görünüşünü değiştiren Nazmi D’nin farkı artırmak için aracın camına yazdırdığı “Minnoşum” ifadeleri dikkat çekti.

Eşine yardım isterken yaralandı


Jandarmadaki ifadeleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Eşin 200 kiloluk demir boruları çalarken yardım ederken yaralanan Zari D., topallayarak adliye binasına güçlükle ulaşabildi. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Nazmi D. ve 6 suç kaydı ortaya çıkan Veli Ş. tutuklanırken; Zari D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.