enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4477
EURO
34,4513
ALTIN
2.489,61
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Başkan Kepenek 1 Mayıs’ı İşçileri ile birlikte kutladı!

Başkan Kepenek 1 Mayıs’ı İşçileri ile birlikte kutladı!
02.05.2021
A+
A-

Belediye binası önünde çalışanları ile bir araya gelen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediyenin tüm birimlerinde görevli personelin bayramını kutlayarak onlara karanfil verdi.

Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte işçilere bir konuşma yapan Başkan Kepenek, “Özellikle pandemi süreci ile birlikte bir yıldır yoğun olarak çalışmaktayız. Sizlerin çalışmak zorunda kaldığınız bir ortamda bayramınızı kutluyoruz. İnşallah bunun telafisini önümüzdeki dönemlerde yapacağız. Sizler belediyelerin halk ile ilk temas noktasısınız. Bu yüzden sizlerin çalışmaları bizlerin aynası konumunda. Yapmış olduğunuz hizmetlerden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Belediyemizin her biriminin 22 mahallemizde yoğun hizmetleri oluyor. Üstyapı, park ve bahçe, tarımsal faaliyetler, temizlik ve sosyal projelerde hepinizin emeği büyük. Bugün ülkemizdeki salgının önüne geçilmesi için yapılan çalışmaların sizlerin omuzlarında büyük yükler var. Bizler millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Honaz Belediyesi olarak da gerek toplu iş sözleşmesinde gerek ise diğer konularda her zaman işçimizin yanında durduk ve bundan sonrada işçi kardeşlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz. 23 Nisan’da sizlere verdiğimiz 10 günlük yevmiye ikramiyesinden sonra yine Ramazan Bayramı’nda da 500’er lira ikramiyeler hesaplarınıza bayram öncesi yatırılacak. Güle güle harcayın. Sizin, ailenizin çocuklarınızın mutluluğu bizimde mutluluğumuz olacaktır. Emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi, memur kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Kepenek işçilere karanfil verdi. Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, işçiler adına Başkan Yüksel Kepenek’e teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.